Miért nem segítenek egymásnak az emberek?
Mert bizalmatlanok az emberek!
Nem utolsó sorban pedig nem érdekli Őket a másik.
Úgy vannak vele, hogy nekik sem segít senki, akkor Ők miért tennék.
Pedig nem ártana egy kis önzetlenséget tanulniuk, hiszen csak a saját jó érzésünk miatt is fontos lenne érezni azt, hogy "igenis tettem valamit" azért, hogy a világ jobb legyen, ha más nem csak a saját szememmel.
És nem kell érte tartanunk a markunkat, mert az már nem segítség!!!!!!!!!
18:12 - az bánt, hogy a szüleim ahogy bánnak velem, és amilyen különbséget tesznek, azt senkinek se kívánom, és mégis én vagyok gyanúsítva, hogy esetleg én látom rosszul, segíthetnének, lenne miből, lenne hogyan (ha csendet kérek, felhangosítják a tévét-rádiót), mégse teszik, mert én a szemükben egy senki vagyok, mindig is az voltam, hiába lett nyelvvizsgám érettségire és kitűnő érettségim és évfolyamelsőként végeztem, és 10 éve énekelek egy sikereket érünk el, és mások már említették, hogy bár az ő gyerekük venné így, és ne lazsálná el az életet, és az én szüleim mégse értékelik... Annyiban tartozik a kérdéshez, hogy ők a kérdés szempontjából önzők és fiút akartak, öcsém személyében pedig megkapták, én meg lány lettem, nekik, még ha nem is mondják ki, ez az alapja a nem segítésnek, illetve nem egyformán kezelésnek. És mivel család kategóriába landolt a kérdés, ide tartozik. Annyiban bánt, amit írtál, hogy te is azt gondolod, hogy semmit nem tettem meg, de megtettem, állásról állásra járok, mert csalókba botlok, nincs fix helyem, és így fix pénzem se, hogy fenntartsam önmagamat, míg nincs meg a diplomám. És mindez Budapesten. Kimennék külföldre, hátha, de akkor megint a suli úszik. Egyelőre patthelyzetben vagyok, és minden lehetőséget megragadok, de a sulit nem hagyhatom annyiban, mert már a végén járok.
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!