Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudom eldönteni, hibázok -e?

Nemtudom eldönteni, hibázok -e?

Figyelt kérdés

megprobálom röviden leirni,mi is a helyzet.

a párommal 4 éve vagyunk eggyütt,eleinte minden jo volt,de mostanában ,valahogy a nnyira elhanyagol,hogy hihetetlen,de lehet csak én érzem igy ,már magam sem tudom.ha beiszik a kkor imád,meg öleget,stb ha jozan,és olyan napja van mindneért kaffog. néha ugy beszél velem,hogy sirógörcsöm van,mert nem értem,.mivel érdemelm ezt ki,látja hoyg mennyire zokogok,de hidegen hagyja,orákig is sirhatok nem jön ki utánnam,pedig én a seggét kinyalom,mindent megcsinálok neki amit kér. igaz most nem dolgozom, ö igen,de a háztartást vezetem,mégis mindig talál valami kifogást.ma pl azt hoyg tegnap a koszos zokniját melo után az ágy mellé dobta én meg mivel egész nap nem volt idöm ,nem vettem észre,hazajött az volta z elsö ,hoyg megkérdezte mit csináltam egész nap? mert ezt sem tettem a szennyesbe.néha annyira bántanak ezek dolgok,és a szex sem uyg müködik ahogy kéne. mindig fáradt,stb.

általában ha havi egy alkalom megvan akkor már nagyon jo,de inkább kethavonta van egy alkalom, (vagy még több).pedig fiatalok vagyunk mindketten.

most az egyik haverjával kicsit összemelegedtünk,,nemtudom mi ez nálunk,egyre többször mondja hogy ha a párom nem lenne,beprobálkozna.van hogy szo nélkül megölel ha tudja nem lát minket s enki.

most is mikor itt volt és a párom már aludt,odabujt hozzám a diványon,és simogatta lábam.van hoyg puszilgat,de nem szájon,hanem homlok,arc.

egyre inkább azt érzem,hogy valami elindult köztünk,mert mikor eggyütt vagyunk néha olyan erös késztetésem van hogy megsimogassam.de szeretem a párom,csak s zerintem az elhanyagolás hozza ezt ki belölem.soha senkit nem csaltam meg.szerintem most sem fog menni,mégis érdekel a srác,sajnos van köztünk 7 év korkülönbség,az én javamra.bár a párom nem hagynám el,mégis késztetést érzek,arra hogy velem legyen a másik.nemtudom mi lehet ez,csak vonzalom,vagy kezdödö szerelem,mert nem szerthetek bele nagy botrány lenne belöle,mivel haverok,meg a családjaik is barátok.jajjj ,kész vagyok ettöl a helyzettöl.szerintetek mit tegyek?

a párommal töbször beszéltem erröl,(mikor a srác még nem volt a képben)hogy jo lenne ha többet foglakozna velem,de mindig megigéri...aztán semmi,minden ugyanaz marad.zavar a szex dolog is ,hogy ennyire ritkán vagyunk eggyütt,ha nem dolgozik,akkor itthon talál valamit magának,ha meg nem akkor alszik.

kérlek ne vessetek meg ezért....de tényleg nem tudom mi legyen,nekem is szükségem van egy kis törödésre.

csak értelmes válaszokat várok.hibázok azzal ,hogy szeretek a másik sráccal lenni?

elöre is köszi mindenkinek.

2009. jún. 4. 00:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás: kutyából nem lesz szalonna! És ez nagyon igaz. Bocs , hogy ezt mondom, de jó hogy nincsen gyerek. És az ne legyen megoldás semmire! Attól pláne nem fog megváltozni! A másik csávó meg örül a lepattanónak, könnyű préda vagy neki. Vigyázz magadra!
2009. jún. 4. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor hibázol, ha maradsz a férjeddel és közben viszonyt kezdesz a baráttal. Ha ennyire megromlott a viszonyotok a férjeddel, próbáld tisztázni vele, de ha süket fülekre találsz, akkor merj lépni, egy életed van, utána már kezdhetsz a baráttal! De addig nem ferr, bármilyen legyen is a férj!
2009. jún. 5. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!