Nemtudom eldönteni, hibázok -e?
megprobálom röviden leirni,mi is a helyzet.
a párommal 4 éve vagyunk eggyütt,eleinte minden jo volt,de mostanában ,valahogy a nnyira elhanyagol,hogy hihetetlen,de lehet csak én érzem igy ,már magam sem tudom.ha beiszik a kkor imád,meg öleget,stb ha jozan,és olyan napja van mindneért kaffog. néha ugy beszél velem,hogy sirógörcsöm van,mert nem értem,.mivel érdemelm ezt ki,látja hoyg mennyire zokogok,de hidegen hagyja,orákig is sirhatok nem jön ki utánnam,pedig én a seggét kinyalom,mindent megcsinálok neki amit kér. igaz most nem dolgozom, ö igen,de a háztartást vezetem,mégis mindig talál valami kifogást.ma pl azt hoyg tegnap a koszos zokniját melo után az ágy mellé dobta én meg mivel egész nap nem volt idöm ,nem vettem észre,hazajött az volta z elsö ,hoyg megkérdezte mit csináltam egész nap? mert ezt sem tettem a szennyesbe.néha annyira bántanak ezek dolgok,és a szex sem uyg müködik ahogy kéne. mindig fáradt,stb.
általában ha havi egy alkalom megvan akkor már nagyon jo,de inkább kethavonta van egy alkalom, (vagy még több).pedig fiatalok vagyunk mindketten.
most az egyik haverjával kicsit összemelegedtünk,,nemtudom mi ez nálunk,egyre többször mondja hogy ha a párom nem lenne,beprobálkozna.van hogy szo nélkül megölel ha tudja nem lát minket s enki.
most is mikor itt volt és a párom már aludt,odabujt hozzám a diványon,és simogatta lábam.van hoyg puszilgat,de nem szájon,hanem homlok,arc.
egyre inkább azt érzem,hogy valami elindult köztünk,mert mikor eggyütt vagyunk néha olyan erös késztetésem van hogy megsimogassam.de szeretem a párom,csak s zerintem az elhanyagolás hozza ezt ki belölem.soha senkit nem csaltam meg.szerintem most sem fog menni,mégis érdekel a srác,sajnos van köztünk 7 év korkülönbség,az én javamra.bár a párom nem hagynám el,mégis késztetést érzek,arra hogy velem legyen a másik.nemtudom mi lehet ez,csak vonzalom,vagy kezdödö szerelem,mert nem szerthetek bele nagy botrány lenne belöle,mivel haverok,meg a családjaik is barátok.jajjj ,kész vagyok ettöl a helyzettöl.szerintetek mit tegyek?
a párommal töbször beszéltem erröl,(mikor a srác még nem volt a képben)hogy jo lenne ha többet foglakozna velem,de mindig megigéri...aztán semmi,minden ugyanaz marad.zavar a szex dolog is ,hogy ennyire ritkán vagyunk eggyütt,ha nem dolgozik,akkor itthon talál valamit magának,ha meg nem akkor alszik.
kérlek ne vessetek meg ezért....de tényleg nem tudom mi legyen,nekem is szükségem van egy kis törödésre.
csak értelmes válaszokat várok.hibázok azzal ,hogy szeretek a másik sráccal lenni?
elöre is köszi mindenkinek.
Micsoda? 1-2 havonta vagytok egyutt? Mennyi idosek vagytok? Ugy gondolom 20-30 evesek, ugye?
Szerintem eltek egymas mellett csak ugy, megszokasbol. Elvagytok a langyos vizben.
Beszeljetek meg hogy igy nem mukodik mar a dolog, es keressetek uj partnert.
En nem hiszem hogy te annyira szereted a baratodat mar, hiszen ha igy lenne akkor nem engedned meg hogy a sajat baratja simogasson teged. Azert ez durva. Plane ott mellette, ahol szuszog! Hat gondold meg hogy mit akarsz, es ne csapd be magadat, valts annyi ffi van a vilagon!
Olyan minha a sogornomet hallottam volna, anno. A tesommal igy jottek ossze, ott is 5 ev korkulombseg van a sogornom javara :)) sot! meg 1 lanya is volt a ferjetol.
A tesommal szepen ossze melegedtek es azota is boldogan elnek + 1 lannyal gyarapodtak :)) Mar tobb mint 10 eve ennek.
Szerintem szakits a paroddal, ha nem megy. Nincs erteleme ha nem akar valtozni. Ha mar 4 ev utan ezt csinalja amiket leirsz, akkor mi var rad 15-20 ev mulva?
Sok sikert es boldogsagot!
Szerintem a párodat mindenképpen hagyd ott, nem szeret már téged eléggé. Fiatal vagy még ennél azért többet érdemelsz.
Úgy látom, eddig sem sikerült megoldást találni, akkor már ezután sem fog változni.
A másik srác nem tudom szeret-e vagy csak úgy gondolja jó lenne lefeküdni veled... szerintem jobban járnál, ha az egész társaságot otthagynád és új életet kezdenél. Találsz majd magadnak olyan embert, aki szeret és MEGBECSÜL. Nem pedig elvárja, hogy mindent megcsinálj helyette, amire sokszor ő is képes lenne, és nem bánik úgy veled mint a kutyával.
Biztos nehezen tudsz dönteni és nem tudod mi legyen, de szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha szakítanál a barátoddal. Azok alapján, amit leírtál ez nem egy boldog kapcsolat.
Szerintem a lehetö leggyorsabban hagyd ott - ha csak akkor "imád" téged, ha beiszik, már ne haragudj, de egy alkoholistával nem szabad együtt élni. (Tudom, hogy sokak szerint ez még nem alkoholista, de ebböl csak az lesz, meg sok-sok szenvedés.)
Ami a kérdésed többi részét illeti: elöször zárd le ezt a kapcsolatot, és utánna kezdjél csak újat, ez igy tisztességes. És föltételen figyelj ida, hogy ne megint egy ugyanolyanra akadj, mint a mostani (fök´ßent ami az ivást illeti, figyelj nagyoin oda).
Tényleg nem érdemel meg ez a pasi téged. Nem tudom, hogy miért gondolják, hogy a háztartási munka nem munka. Persze, ha kipróbálnák, akkor már nem lenne olyan könnyű.
Visszatérve, a párod haverjával nem kéne összejönni, mert abból 1. botrány lesz,2. biztos, hogy te leszel a szemét, 3. ha a haverjával is szakítotok, még ő is utálni fog, mert "miattad" van balhéja a mostani pároddal. Ott kéne hagynod őket, mindkettőt.
Egész jól látod, hogy valószínűleg csak törődés hiányod van. Meg persze szex. Mindkettő megérthető.
Kérdéseket kéne feltenned magadnak, mert idegenként mi honnan tudhatnánk a válaszokat? Idézgetek Tőled a kérdésekhez.
Pl.: "ha beiszik a kkor imád,meg öleget,stb" Gyakran iszik be?
Vagy "látja hoyg mennyire zokogok,de hidegen hagyja,orákig is sirhatok nem jön ki utánnam" Amikor még jobb volt a kapcsolatotok, milyen gyakran használtad a sírást arra, hogy hassál rá? Ha gyakran, akkor idővel immunis lesz egy férfi rá! És miért is sírsz órákig? Mit szeretnél elérni vele? Őt akarod gonosznak látni, hogy nem megy utánad? Vagy miért?
"de szeretem a párom" Biztos? Miért is szereted? Mert jó az ágyban? Mert törődik veled? Mert kedves hozzád? Mert megbecsül? Általában ilyesmik miatt szoktak az emberek szerelmesek lenni...
"szerintetek mit tegyek?" A törődésért akarsz a másikkal lenni, vagy azért mert VELE akarsz lenni?
A pároddal szerintem megromlott a kapcsolatotok, valószínűleg innen már csak rosszabb lesz, az ilyen stádiumba jutott kapcsolatokat igen ritkán mentik már meg... Bár tény, hogy sokan életük végéig húzzák...
Viszont az szerintem hiba, ha akkor hagysz csak el valakit, ha már bejelentkezett más. Főleg azért, mert ha az új jelentkező csak egyszerűen átlagosan normális, akkor is sokkal jobbnak fogod látni egy megromlott kapcsolatban. Pedig nem biztos, hogy vele jó lenne hosszú távon...
Lehet, hogy igen de nagyobb az esély, hogy a kilépés vágya és a kapaszkodó keresése szépíti meg az így érkező embereket.
Ez az útja az újabb hibás választásnak és az időnk pazarlásának. Mert miután megkapjuk, akibe kapaszkodva kiléptünk egy kapcsolatból, akkor már az illető elveszti a fő funkcióját és sokszor az a kapcsolat is lefullad, mert a felé hajtó fő motiváció a mástól való menekülés volt...
Aztán vagy neki, vagy csak magunknak rákezdünk, hogy "már nem vagy olyan, mint a kapcsolatunk elején...". Pedig ő olyan, csak már nincs kitől menekülnünk az ő karjába...
De ami biztos, hogy LÉPJ KI a kapcsolatból azért, mert ROSSZ! Akkor is ha ez a srác visszakozna!
Sőt, az lenne a jó! Lépj ki egyedül, kapaszkodónak használt ember(ek) nélkül, mert azok az emberek is elmehetnek és Te megint ott állhatsz csalódva, amit végül is inkább okoznál Te magadnak, mint az, akiben csalódnál...
Az ilyen kapcsolatokat, mint a tied a párod haverjával én királylány-királyfi kapcsolatoknak hívom. A királylánynak kell egy megmentő, mert utál raboskodni a gonosz sárkány várában, a királyfi pedig megmentési lázban ég, melyet kivált belőle egy szomorú, elesett, kiszolgáltatott nő.
A mesékben persze boldogan élnek amíg meg nem halnak, de a valóságban mit kezdjen a megmentett királylány a királyfival, ha már meg van mentve? És viszont, mit kezdjen a királyfi a királylánnyal, ha azt már nem kell megmenteni?
Vannak olyan férfiak, akik csak akkor jönnek rá mi a helyzet, amikor túl késő.. nem ismerem a párod, de az írásod alapján korábban sokkal máshogy viselkedett. Szerintem 4 évetek megérdemel annyit, hogy még egyszer próbálkozz..mégpedig azzal, hogy költözz el egy időre..Menj egy kicsit a családodhoz, hogy érezze, hogy ez a helyzet neked nem jó.Vagy mondd neki, hogy ha tovább így folytatódni, akkor elmész..ha azt mondja, csak nyugodtan, akkor nincs mit várni.
A barátot szerintem hagyd..nemcsak azért, mert ha szakításra kerül a sor a párod azt fogja gondolni, hogy csak miatta és még ő lesz az áldozat. Hanem azért is, mert kihasználja a helyzetet. Valószínűleg a barátjától tud a problémáitokraól..ha nem is..gondolj bele milyen jelemtelen alak, ha kikezd a barátja barátnőjével...ha ilyesmire képes akkor nem biztos, hogy rá tudsz alapozni.
Szóval szerintem tisztázd a helyzetet, tudom, hogy nem egyszerű..de jobb mint a mostani boldogtalanságod.
Szerintem minden döntésed helyes lesz amit hozol, hiszen azokat Te magad hozod!
A régi döntéseid is helyesek voltak, csak azok pont akkor, és ha rendelkeztél volna azokkal az infókkal, amik most a birtokodban vannak akkor nem úgy döntöl, de akkor jó döntés volt. Persze most más hogyan döntenél, de azért mert most már nem azok a körülmények uralkodnak, mint akkor.
Tehát bárhogyan döntöl, jól döntöl, és bármit amit hibának nézel, azt Te teszed hibává. Te általad válik hibává, és ne feled, az is egyszer egy jó döntés eredménye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!