Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az országban ma a...

Szerintetek az országban ma a magyar családok hány százalékának van legalább 10 millió forint feletti megtakarítása?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Már megint ugyanaz a bolond kérdező? :) Neked a mániád ez a 10 millió? Meg hogy nem sok? Leírták ott is, hogy 10-20-végtelen év lenne elég ennyi összegyűjtésére.
2012. febr. 14. 19:28
 12/13 TOMAtm ***** válasza:
22%

hát figy relative tényleg nem sok,ha azt nézzük h tavalyi adóbevallásomon kerestem 7 milliót kb.ebből megkaptam olyan 4et kb.rezsire meg a hobbijaimra költök,szerencsére nincs hitelem(mielőtt még fikáznának,örököltem a szüleim után házat kocsit,meg valami pénzt is és diplomás ember vagyok).igy elvileg lehetne spórolni egymagamban is 10 misit egy 8-12 év alatt,de ilyen apróságok mint házszigetelés + festés,kazáncsere simán volt 2 millió tavalyelőtt...

ja és van olyan aki havi 70-80 ezret kap,nem keres évi 1 millát sem,tehát akkor neki lenne 12 év ha SEMMIRE nem kellene költeni.

2012. febr. 14. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nagyon keveseknek. Főleg, hogy megtakarításra gondolsz, ami egy biztos pont.

Még annyit, hogy ez nem kevés pénz. Én eddig csak álmodni mertem arról, hogy van/lesz 10 milliónk....

2012. febr. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!