Szerintetek az országban ma a magyar családok hány százalékának van legalább 10 millió forint feletti megtakarítása?
hát figy relative tényleg nem sok,ha azt nézzük h tavalyi adóbevallásomon kerestem 7 milliót kb.ebből megkaptam olyan 4et kb.rezsire meg a hobbijaimra költök,szerencsére nincs hitelem(mielőtt még fikáznának,örököltem a szüleim után házat kocsit,meg valami pénzt is és diplomás ember vagyok).igy elvileg lehetne spórolni egymagamban is 10 misit egy 8-12 év alatt,de ilyen apróságok mint házszigetelés + festés,kazáncsere simán volt 2 millió tavalyelőtt...
ja és van olyan aki havi 70-80 ezret kap,nem keres évi 1 millát sem,tehát akkor neki lenne 12 év ha SEMMIRE nem kellene költeni.
Hát szerintem nagyon keveseknek. Főleg, hogy megtakarításra gondolsz, ami egy biztos pont.
Még annyit, hogy ez nem kevés pénz. Én eddig csak álmodni mertem arról, hogy van/lesz 10 milliónk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!