Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám olyanokat mond rólam,...

Apukám olyanokat mond rólam, hogy drogos meg alkoholista meg stb. vagyok. Jogos hogy 1-2 hónapja nem szólók hozzá?

Figyelt kérdés

Nem lakunk együtt,de ha hív kinyomom,ha ír nem válaszolok.

16L

2012. febr. 10. 19:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak közben írtatok. Szóval a válasz eleje a "féltékeny a fiatalságodra" kommentelőnek ment.
2012. febr. 10. 19:43
 12/21 anonim ***** válasza:

"ha hív kinyomom,ha ír nem válaszolok. "

Így nehéz békülni.

2012. febr. 10. 19:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem mikor tini lettem, nem akartak elengedni, mert biztos drogozni fogok.Megmondtam, hogy attól, hogy buli van, nem kell innom, meg drogoznom.Nem beszélve arról, ha drogozni akarok, otthon sutyiban is tudok füvicigizni, meg bevenni egy-két bogyót.Vagy suli helyett.Mondtam, hogy bízzanak meg bennem, próbáljuk ki.El is engedtek, soha nem részegen estem haza.Azt nem mondom, hogy nem ittam soha egy kortyot sem, de nem voltam este 9-kor a kuka mellett okádó tini.
2012. febr. 10. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Kergemacska gyerek még.
2012. febr. 10. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Érdekes szituáció...Egyszer a szüleim találtak egy gyógyszert a szobámba (hasonlított vmi extasyra) és rögtön leültek velem beszélni, kértek, hogy mondjak el mindent...azt sem tudtam miről van szó, később pedig kiderült (elvitték bevizsgáltatni), hogy csak egy régi betegségre elsumákoltam a bevételét.. :)

A történetnek csak az a lényege, hogy ha drogoztam volna, akkor nem vezetett volna sehova az, hogy üvöltöznek velem és rágalmaznak. Ha apukád nem tud felnőtt módjára viselkedni, akkor ülj le vele te és kérdezd meg, hogy honnan veszi ezeket a dolgokat. Legyél vele őszinte, válaszolj a kérdéseire!

2012. febr. 10. 20:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Csak tudjátok, úgy nehéz ám békülni, ha nem is hajlandó vele komunikálni... Lehet csak valamit félreértett, te pedig nagyon gyerekesen viselkedsz, menekülsz a problémák elől, és egyszerre akarod megoldani, de ez így nem megy! Döntsd el mit akarsz! 14L
2012. febr. 10. 23:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg apádat, hogy milyen gyógyszert szed, amitől ilyen hülyeségeket beszél?
2012. febr. 11. 04:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Vannak az embereknek buta kijelentései, ez esetben itt erről van szó. Lehet megbánta már ,és ezért keresett. Tudom nem esik jól ha semmibe vesz egy olyan személy, akire pont hogy számítani kellene. Te tudod hogy nem igaz, te tiszta vagy. A többi nem a te gondod. Egyébként csak egy kis idő, és úgy is kibékültök.
2012. febr. 11. 07:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát Kergemacska nem éppen gyerek már, de köszi! :-) Gyermeteg az a válasz, amelyik egy sületlen kijelentéssel lerendezi a kérdező problémáját.

Itt vagy, kérdező? Ha bánt a dolog, hát vedd fel azt a telefont. Ha elkezd szapulni kérdezés nélkül, mondd neki: apu, így nem lehet normális kapcsolatot tartani. Ha kíváncsi vagy a valóságra, és meg tudsz hallgatni, akkor hívj fel!

2012. febr. 11. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem jogos. Ilyen esetben 2 nap a megfelelő idő. Annyi idő alatt talán felfogja, ha megbántott.

Amikor én ennyi idős voltam, az én apám is idiótává változott. Ez ösztön náluk, a kevésbé ösztönösek normálisabbak. Az én apám agyát anyám mosta, de nálad ez sajnos nem áll fent. Így nehéz apádnak.

Ha keres téged, akkor biztosan szeret.

2012. febr. 19. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!