Ki akar semmizni a két testvérem az örökségből. Tudtok egy Bp. -i jó ügyvédet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 23:43
11/15 anonim válasza:
Egyébként ha kézzel írott, tanuk nélkül érvénytelen! Támadjátok meg!
12/15 A kérdező kommentje:
Valahol a neten azt olvastam, hogy ha saját maga írta, akkor tanúk nélkül is érvényes.
Köszönöm mindenkinek és várom a hétfői tárgyalást közjegyzőnél.
2012. febr. 11. 22:58
13/15 anonim válasza:
Olyan nincs! Jogi asszisztens vagyok, és mivel kézzel írott, ezért kell rá a 2 tanu!
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves jogi asszisztens, bemásolom a törvény szövegét:
"Saját kezűleg írt végrendelet:
A saját kezűleg írt végrendelet akkor érvényes, ha azt a végrendelkező az elejétől a végéig kézírással maga írta és aláírta. Ebben az esetben tanúk alkalmazása nem szükséges."
2012. febr. 12. 04:42
15/15 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy 2 éve nem ezt tanultam... Persze lehet, hogy azóta változott, bár úgy tudom, nem nyúltak hozzá az örökléshez, de az is lehet, tévedek.
A lényeg, hogy ne hagyd annyiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!