Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyumat zavarja ha néha...

Anyumat zavarja ha néha kiírok valamit Facebookra. Ennyire zavarja?

Figyelt kérdés

Nnagy ritkán ki szoktam írni 1-2 állapotot Facebookra. Pl: Ha valamiért nagyon jó kedvem van, vagy ha valami érdekes történik velem. Nem minden nap minden órájában posztolgatok, csak 2 naponta egyet maximum. Anyumat szerintem zavarja, hogy egy két kiírásomat a szomszéd lánytól hallja viszont. Pl: Láttam jó kedve van xy-nak. Anyum meg ilyenkor csak úgy válaszol, hogy: Igen biztos..Az előbb beszéltem vele,de nem említette.

Az zavarja anyumat, hogy nem mondom el minden mozzanatát a napomnak, hanem visszahallja másoktól?

19/L

2012. febr. 8. 19:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
az én anyámat is néha sz6ámon kéri h miért raktam ki ezt vagy azt a zenét pl. Mert hogy milyen gáz,stb... nekem tetszik enniy. Meg anyukámnak az se tetszik hogy átállítottam idővonalra a facbookomat...szerinte ez tök gagyi
2012. febr. 10. 18:48
 22/27 anonim ***** válasza:
56%

Csak az első oldalt írtam ki, de ha ilyeneket írsz ki, amiket mondasz, az A) minek? senkit nem érdekel. Én legalábbis megőrülök, amikor van 15 hír arról, hogy XY megy békéscsabára partizni, hogy Szekszárdon esik a hó, forrócsokit kell inni. Ki a fenét érdekel? B) valahol meg tudom érteni anyukádat, hogy zavarja, hogy másoktól hallja vissza az életed mozzanatait. Pláne, hogy elvileg vele szorosabb kapcsolatodnak kellene lennie, mint a szomszéd lánnyal. Nem kell minden mozzanatot elmondani anyudnak, mert nyilván nincs jelentőssége és anyudat se érdekli, hogy pizzát ettél, mielőtt felszálltál a 4-6-osra. Viszont hidd el a 670 ismerősöd is leszarja. És ha arra nem tartod érdemesnek az eseményt, hogy anyukáddal megoszd, akkor minek másik 500 emberrel? NEM érdekli őket.

19/L

2012. febr. 18. 22:51
 23/27 anonim ***** válasza:
92%
Csináld meg, hogy a szomszéd lány ne lássa miket teszel ki. Úgy utálom az ilyen minden lében kanalakat! Ha elfingod magad, már szalad anyádhoz, hogy mit hallott/látott. Biztos jó unalmas az élete.
2012. febr. 18. 22:59
 24/27 anonim ***** válasza:
43%
Ő meg kiírja facebook-ra, ha elfingja magát. Izgi élet.
2012. febr. 18. 23:27
 25/27 anonim ***** válasza:
37%
SZülőként engem is zavarna. Nem tartom jó dolognak a facebookot, pedig csak 31 éves vagyok. Túl sok mindent megosztanak magukról az emberek, amit nem kellene. Minden tudnak rólad, de te igazából nem beszélsz senkivel vagy tartod az igazi személyes kapcsolatot. Az pedig hogy a szomszéd jobban tudja hogy vagy tényleg gáz. EGy szülőnek ez akkor elviselhető ha először vele közlöd a dolgaidat aztán másokkal...
2012. febr. 19. 10:48
 26/27 anonim ***** válasza:
65%

biztos attól fél, hogy valami személyeset osztasz meg, amit ő nem kontrollálhat. Vagy rá nézve nem túl pozitív.

De ha belegondolsz, élőben is beszélsz másokkal, esetleg anyukádról is, azt nem bánja?? Szerintem nem kellene ezt ennyire komolyan venni anyukádnak, talán később belátja. Megkérdezted már tőle: anya, mégis mit szeretnél? (kivéve a törlést)

2012. febr. 19. 10:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ő meg kiírja facebook-ra, ha elfingja magát. Izgi élet."

Nem arról van szó, hogy mit rak ki facebookra. Hanem erről az fajta emberről. Nem mondod, hogy még nem találkoztál olyannal, aki, ha lát-hall valamit egyből megy anyádhoz! Pl. Jaj képzeld láttam a Sárikát ma, a főtéren egy szatyorral jött ki az XY divat üzletből. Jaj, láttam a Sárikát, egy kövér lánnyal sétált a parkban. Jaj láttam a Sárikát, két részes fürdőruha volt rajta a strandon. stb. stb.

2012. febr. 19. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!