Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyumat zavarja ha néha...

Anyumat zavarja ha néha kiírok valamit Facebookra. Ennyire zavarja?

Figyelt kérdés

Nnagy ritkán ki szoktam írni 1-2 állapotot Facebookra. Pl: Ha valamiért nagyon jó kedvem van, vagy ha valami érdekes történik velem. Nem minden nap minden órájában posztolgatok, csak 2 naponta egyet maximum. Anyumat szerintem zavarja, hogy egy két kiírásomat a szomszéd lánytól hallja viszont. Pl: Láttam jó kedve van xy-nak. Anyum meg ilyenkor csak úgy válaszol, hogy: Igen biztos..Az előbb beszéltem vele,de nem említette.

Az zavarja anyumat, hogy nem mondom el minden mozzanatát a napomnak, hanem visszahallja másoktól?

19/L

2012. febr. 8. 19:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
Rémunalmas az, ha valaki magát sajnáltatja vagy kiírja milyen jókedve van. Az ismerőseidért ne tedd.
2012. febr. 8. 19:45
 12/27 A kérdező kommentje:

Anyum nincs fent Facebookon, fent volt de letörölte magát.

Utolsó: nem szoktam sajnáltatni magam, csak nem szeretném, hogy anyum és közöttem pont ilyen pitiáner dolog miatt legyen vita

2012. febr. 8. 19:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs semmi baj azzal, amiket kiírsz. Ha állandóan ott keseregnél, vagy ötpercenként posztolnál valamit, az valóban zavaró lenne annak, aki látja, de a leírásodból arra következtetek, hogy anyukád nincs fent, csak visszahallja. Valószínűleg tényleg nem érti, mire jó ez, nekem apukám ilyen. Próbálj jó dolgokat mutatni neki rajta, például próbálj távol élő rokonokat megkeresni és megmutatni a képeiket, vagy ha tudsz neveket, akár anyukád volt osztálytársait, régi barátait is megkeresheted. Nálam ez bevált :)

24N

2012. febr. 8. 19:46
 14/27 A kérdező kommentje:

19:46

Köszönöm az ötletet :)

2012. febr. 8. 19:47
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
Állítsd be hogy anyukád ne lássa a kiírásaidat, ennyi. Mindent úgysem fog visszahallani másoktól. Vagy töröld le tényleg a profilod, csinálj egy másikat más néven és ne jelöld be. Hagy higgye azt hogy nincs fb-d.
2012. febr. 8. 19:49
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, látom neki nincs fb-je.
2012. febr. 8. 19:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én anyumat is zavarta még otthon laktam, hogy fent vagyok közösségi oldalakon. Aztán mikor elköltöztem és unoka is lett azóta folyamatosan kérdezgeti telefonba, hogy csináltál új képet tettél már fel, mert megakarom nézni. (messze lakunk így ritkán találkozunk)

Én semmi rosszat nem látok abban ha valaki kiír ezt azt, csak nekem is van pár ismerősöm aki 5 percenként ad jelentést hollétéről.

2012. febr. 8. 20:22
 18/27 anonim ***** válasza:
57%
Nekem szerencsére nincsenek fent a szüleim,nem is tervezik,de előre megmondtam nekik,hogy ha fent lennének sem igazolnék vissza nekik,mert engem nagyon frusztrálna,ha tudnám,hogy a szüleim nézegetik,miket írkálunk egymásnak a barátainkkal meg ilyesmi.Most oké,hogy többi ismerősöm is látja,de ez nekem teljesen más,mintha anyámék olvasgatnák.
2012. febr. 9. 09:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, sajnos a szülők elfelejtik, hogy ők se kötöttek mindent a szüleik orrára. :D

A megoldás, állítsd be, hogy ne láthassák a kiírásaid, frissítéseid azok, akik anyudat is ismerik, rokonok... meg talán lényegtelen dolgokat tényleg ne írj ki kétnaponta. :D

De megértem a dolgot, én sem feltétlen szeretem, ha a család a legutóbbi partiképeken csámcsog, amit valamelyik okos ismerősöm tett fel a tudtom nélkül. Rém ciki helyzeteket tud okozni az ilyen pl. :D

A fontosabb dolgokba meg előbb avasd be anyudat, minthogy kiposztolod facéra, azért mégiscsak úgy a normális.

2012. febr. 9. 11:19
 20/27 anonim ***** válasza:
76%
tiltsd le a szomszédlányt és fordítsd több időt az anyukáddal való kapcsolatodra. röviden ennyi
2012. febr. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!