Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Büszke vagy a párodra társaság...

Büszke vagy a párodra társaságban?

Figyelt kérdés

Én rettenetesen, még akkor is, amikor nem tetszik a ruha amit felvett, úgy érzem h ő a legjobb pasi a világon, és tetszik ahogy beszél másokkal, ahogy viselkedik, nagyon büszke vagyok rá mindig, h ez a férfi engem szeret. Én viszont néha idegen környezetbe visszahúzódó leszek(holott amúgy épp az ellenkezője igaz rám, de bizonyos erős személyiségű emberek társaságában nagyon kicsinek tudom magam érezni.). Nem is vagyok olyan, mint szoktam, mert alig beszélek, könnyen elpirulok, teljesen más vagyok ilyenkor, mint amúgy. Ma az jutott eszembe, h lehet h ilyenkor a páromnak is fura, h miért lettem hirtelen ilyen szótlan, és talán zavarja kicsit, mert amúgy nem ilyen vagyok. Én remélem h ő is büszke rám, jó lenne mindig nyitottnak lenni,h az lehessen. Szerintetek h dolgozhatnék az ügyön? Nem merem magamat adni bizonyos közegben ez a probléma

köszi

20L

2012. febr. 8. 09:53
 1/7 anonim válasza:
69%
Szerintem első körben érdemes őt megkérdezned a dologról. Lehet, hogy fel sem tűnt neki.
2012. febr. 8. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, társaságban is és otthon kettesben is! Más különben nem lenne a párom!
2012. febr. 8. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja! Igen, mindenhol büszke vagyok rá.
2012. febr. 8. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Naná, ő a legjobb, legokosabb, legbölcsebb, legaranyosabb, legjóképűbb stb. stb. férfi a világon :)

Legalábbis számomra :)Egy cseppet szerelmes vagyok...

2012. febr. 8. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, mindig! :)
2012. febr. 8. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én borzasztóan... :) Magas, erős, jóképű, humoros, imádom a szemeit és a mosolyát és mellette még katona is. Valamiért ez mindig túláradó büszkeséggel tölt el. :)

De a legjobb, hogy engem szeret, azokkal az erős karokkal csak engem ölel, csak én láthatom "maszk nélkül". Biztos vagyok benne, hogy ő is nagyon büszke rám.

Szerintem az nem számít, hogy csendes vagy-e társaságban. :) Ha ordenáré módon viselkednél, néha a hányásodban fetrengenél - na akkor elgondolkodnék, hogy büszke-e rád vajon :D

22/L

2012. febr. 8. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Vasárnap lesz 8 éve, hogy együtt vagyunk.

IGEN büszke és szerencsés asszony vagyok, mert bár ennyi idő alatt azért voltak hullámvölgyek és túl vagyunk a lila szerelmi ködön is (reálisan látjuk egymást) igenis kitartunk egymás mellett ahogy a fogadalmunk volt. Jóban-rosszban, egészségben-betegségben.

Mindegyikünk tudja, hogy maximálisan számíthat a másikra lelkileg és fizikailag is. Rendkívül tisztelem ezért, hiszen sajnos mindegyiket volt alkalmunk megtapasztalni. Néha nehéz volt, de felnőtt emberek módjára megoldottuk és szeretjük egymást, eszünk ágában sincs válni, sőt tervezzük a jövőnket tovább. :)

Azonkívül pedig a világ legodaadóbb és legjobb apukája :)

35N

2012. febr. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!