Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön le az nekem, hogy...

Miért jön le az nekem, hogy rosszindulatú a nagynéném?

Figyelt kérdés

Lehet nincs igazam, de leírom a paramétereket:

először is szerinte a diploma semmit sem ér, amit szereztem. Ő 37 én 26 vagyok, neki nincs érettségije.

Aztán közölte, ha olyan pasira vágyok férjnek, akinek van diplomája, akkor sohasem lesz pasim. ( De basszus, én intellektuális lény vagyok, diszkó helyett olvasok, művészfilmeket nézek, tanulok, nem tudok elképzelni olyannal kapcsolatot, aki pl egy egyszerűbb ember, aki pl nem olvas könyveket, akit ezek a dolgok nem érdeklik, de nem lenézésből)Ez is baj neki... persze a férjének sincsen diplomája.

Azt érzem, hogy rejtett ellenségeskedés ez, mert most minek beszéli belém, hogy úgysem, úgysem? Mintha ő tudná, hogy én nem vagyok méltó egy értelmiségi pasira...furcsa.

Egyszer amikor említettem neki, hogy az egyik tanársegéd tetszett nekem, akkor egyből azt vágta rá: mer megint nem a te körödben nézeődsz, aki hozzád lenne való...jajj micsoda leétékelés ez?

Miért én 5. évet végzem ez a második diplomámért, akkor egy phd s tanársegéd az már olyan elérhetetlen? Nem a dán hercegről beszéltem, csak egy tanárról. Nem a tanársegédrő van szó, hanem arról, hogy a nagynénémet nem értem miért akar engem olyan közeggel azonosítani, amilyen nem vagyok. Kissé elegem van, mert nem az ő véleményét akarok bevonzani, hanem azt akarom, amit én akarok.

2012. febr. 8. 02:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mit írjak a kommentedre kedves kérdező.Már írtam neked én is 26 vagyok 2 gyerek anyukája.Párom fizikai munkás.És mindent megkap a 2 gyerekünk és nem bunkó pedig nincs diplomája.Nagyon rossz férfiakkal kerültél eddig össze ha ilyen szomorú tapasztalataid vannak.Szerencsére az a tapasztalat hogy ha majd igazán szerelmes leszel nem fogod nézni ,hogy van e diplomája.Vagy te úgy kezded az ismerkedést hogy --ne haragudjon van diplomája???

Én nem vetlek meg.Nagyon tisztelem azt hogy megvan a diplomád,lehet hogy én nem tudtam volna megszerezni.Engem valahogy sose vonzott a diploma megszerzése,persze ahány ember annyi vágy.

2012. febr. 9. 08:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ne foglalkozni az irigykedőkkel, csak csináld, amit a dolgod, de "csendben", úgy értem, hogy ne is provokáld őket azzal, hogy milyen férjet szeretnél magadnak. Csak éld a saját életed, a saját értékrended szerint. A nagynénéd megjegyzéseit, akármilyen nehéz is, próbáld elengedni a füled mellett. Rajta nem fogsz tudni változtatni, de a saját hozzáállásodon igen, hogy ne érezd magad rosszul miatta.
2012. febr. 9. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!