Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit elhagyott a párja egy...

Akit elhagyott a párja egy másik nőért, az szebb volt nála, vagy csúnyább? Utána boldog volt?

Figyelt kérdés

engem olyan ocsmány nőért hagyott el... széles békaszája van és olyan tüpszli orra, mintha levágták volna a végét...és kiélt feje.

azért hagyott el érte, mert a nő képes volt lepénzelni a haverjait hogy azt hazudják a páromnak hogy megcsaltam őt velük és persze hitt nekik.

csakhogy kiderültek évek múlva a hazugságok és most szépen visszajönne.

de úgy érzem túl sokat vártam.

most persze naaaaagyon depressziós.

a nő meg az én külsőmet bírálgatja bosszúból - tényleg nem vagyok egy szépség, na de hát ő...

és annyira haragszom. nem akarok panaszkodni az ismerőseimnek, de le kellett írnom valahova. :(

2012. febr. 5. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem csaltak már meg,és egy nálam igaz,16 évvel fiatalabb, de lényegesen csúnyább,ragyás arcú nővel...

Neki se hiszem hogy a lelke legalább szép volt... Legalábbis azokből a dolgokből itélve, amiket azután művelt, miután rájött, mégsem "ő lesz a befutó+,ahogy azt addig hitte.

Engem nem hagyott el a férjem miatta, sőt, pont ez a félrelépés döbbentett rá minket arra,hogy szeretjük egymást...Új alapokról,újrakezdtük.

de nagyon bántott, ha már megcsalt,miért nem egy jobb nővel tette...

Bár az se esett volna jól:(

Ezen sokat gondolkoztam, Mi a "jobb",könnyebben megemészthetőbb, ha egy lénygesen jobbal csalnak meg ,hagynak el, vagy ha egy csúnyábbal???

2012. febr. 6. 09:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már ilyen helyzetben. Én magyar vagyok a fiú is az volt. Azt nem mondom, hogy döglenek utánam a pasik, de csúnya sem vagyok. Mégis elhagyott egy cigány lány kedvéért. És hát láttam én már nagyon helyes cigány lány, de ez nem az volt. Ronda és kövér. Úgyhogy nem tudom mit evett rajta. Hogy utána boldog volt-e? Hát nem valószínű, mert 3 hónapra rá őt is elhagyta. Utána persze visszakönyörögte volna magát, de mondtam neki, hogy nekem már nincs hozzá gusztusom ezek után. Ja és a legszebb az egészben, hogy miután elhagyta a lányt, a kedves fiútestvérei szépen felpofozták a kocsma előtt. Persze nem annyira, hogy kórházba is kerüljön, csak hogy tanuljon az esetből. :)
2012. febr. 6. 10:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
na akkor itt vagyok én. Engem nem hagytak el, talán egyszer, egy szebb "barátnőmért", de 2 hetes "kapcsolat" volt, nem bánom, hogy így lett. A mostani páromnak viszont volt egy 3,5 éves kapcsolata. Őt hagyta ott értem. Félreértés ne essék, a párom nem csalta meg a barátnőjét, hanem a csajszi őt. Még így is vele maradt, de időközben megismert engem, és egymásba szerettünk. A lányzó sokkal szebb most már mint én, de régen sem éreztem magam szebbbnek, csak azóta felszedtem jó pár kilót. Viszont a párom nem a külsőmért szeret hála az égnek. szerintem ez nem attól függ, hanem attól, ha mondjuk van otthon egy dögös, szuper csinos feleség, aki viszont ugráltat, kihasznál, szemét, de van egy kevésbé csinos, de kedves, aranyos, megértő lány, akkor azt a férfi számára megszépíti a belső. Az ilyen esetekben valóban talán érzelmekről lehet szó.
2012. febr. 6. 11:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Engem egy nála 4 évvel idősebb nőért hagyott el. Akkor nagyon fájt, mert el sem mondta h ez az oka a szakításunknak. Sokáig szenvedtem de ma már tisztán látok, és rengeteg tulajdonságát már nem viselném el magam mellett. Ők megházasodtak, nekem meg azóta van egy egy éves kapcsolatom és boldogabb vagyok, mint valaha. Nem akarom elkiabálni, de úgy érzem megtaláltam az igazit
2012. febr. 6. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Van abban is igazság,amit az egyik előttem h.szóló írt,hogy érzelmekről lehet szó,nem minden a külső...persze,nem minden,én se bombázó vagyok, de azért mégis...

Viszont van, hogy pont ő volt kéznél,akinél vigasztalódhatott a pasi,jobb nem akadt...

Lehet kedves volt, hízelgett, rajongott, felnézett rá stb.ez kompenzálta a szerényebb külsőt...

/akit 16 évvel fiatalabbal csaltak meg-vagyok/

2012. febr. 6. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem az számít, hogy ronda-e az illető, vagy sem.

Sokszor a ronda emberekben "van valami", ami a szépekből hiányzik, vonzerő, vagy sárm, vagy valami, ami vonzó.

Csak a saját példámat tudom írni.

Én 74-76 kiló voltam, ami 162 centihez elég sok, ráadásul minden súly a fenekemen, combomon volt.

Mondjuk azt mondják, hogy az arcom nagyon szép, és babaarc, de kövér voltam, és nagyon nagy seg.gű.

Ráadásul narancsbőrös.

Mint egy nagy körte, olyan alakom volt.

A párom nagyon jóképű, magas, izmos, ráadásul okos és normális srác.

A családja folyton furkálta a kapcsolatunkat, hogy miért van ilyen "tehénnel", pedig csinosabbat is kaphatna.

A testvére folyton ajánlgatott neki ilyen-olyan nőket.

"Tehén" voltam, lehet, de ő megtalált bennem valamit, amit másban nem.

Mondjuk azt, hogy kedves vagyok, és nem követelőző, meghallgatom, szabadon hagyom, meg buta sem vagyok.

Lehetett volna csinosabb nője, mégis velem maradt.

Mert én kellettem neki.

Az már más kérdés, hogy engem is zavart a kövérség, így lefogytam 20 kilót.

Most már csinos vagyok, de legalább tudom, hogy a párom nem a jó seg.gemet szereti, hanem engem.

Lehet egy ronda embert is szeretni, a szerelmet amúgy sem lehet megindokolni.

2012. febr. 22. 10:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó,gratulálok, és igazad is van.De Teérted nem hagyott ott a párod senkit,úgyhogy szerintem, a kérdező nem ilyenre történetre gondolt...
2012. febr. 22. 14:02
 18/20 anonim válasza:
45%

Mennyi felszínes ember van te jó ég!

Ne haragudjatok, de lehet egy nő bármennyire csinos, vagy szép, lehet, hogy belül agyilag és lelkileg is tök üres. A férfiak első sorban persze vizuálisak, meglátja, megtetszik neki, esetleg nem csak egy éjszakára... de később bizony unni fogja, szenvedés lesz mellette minden eltöltött óra. És lehet, hogy egy kevésbé csinos vagy szép lány (amiről megjegyzem nem tehet ugye, mert a természet és a gének néha furcsa játékot űznek), szóval egy kevésbé szép lánynak pedig lehet olyan kisugárzása, olyan szép lelke és nagy tudása, amivel tisztán hódítja meg a férfit, nem a melleivel, vagy a csinos kis pofijával. Megjegyzem, a külső sokáig nem tart meg egy értelmes férfit sem. Amelyiknek meg ez elég, az meg is érdemli.

2012. okt. 21. 23:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Régi kérdés, de leírom én is a történetemet,mivel még elég friss és témába vág. Volt egy barátom akivel 4 évig voltunk együtt, őrült szerelem volt a részemről , azt hiszem az ő részéről is, minden nap együtt feküdtünk le aludni, a mellkasán aludtam el és így keltünk minden reggel. Volt,hogy egy hónapra elutazott külföldre,de minden éjszaka webcamerán beszélgettünk és állandóan sírt,zokogott mert nem bírta nélkülem. első két évben minden áldott nap elmondta,hogy milyen gyönyörű vagyok, közös házunkat részletesen megbeszéltük,hogy fog kinézni, vitatkoztunk olyanokon,hogy melyikünk fog hamarabb meghalni,mert aki öregen tovább marad életben annak milyen szomorú lesz egyedül. Szóval őrült szerelem volt ez..csak aztán telebeszélték a fejét főleg a családja mindenfélével, engem soha nem kedveltek, belém kötöttek,mert én egy csendesebb ,visszahúzódóbb,lelkizős lány vagyok. Ők meg amolyan nagyszájúak ,és az ilyen lányokat is szerették. A lényeg az,hogy ezek után majd minden nap belém kötött,veszekedett velem, olyan dolgokat vágott a fejemhez amiknek köze nem volt a valósághoz, a szívem szakadt meg, mondhatni végig sírtam egy egész évet,annyira fájt,hogy egy ilyen kapcsolatot így elrontottak. De én küzdöttem a kapcsolatért továbbra is... a vége az lett,hogy már nem is keresett a barátom,én hívtam fel őt,olyankor csak hallgatott a telefonba megkérdeztem tőle,hogy most mi van velünk? vége? azt mondta hogy igen. még elém se állt,hogy tisztázza a dolgot. 3 napra rá, egy régi barátnőmnek virágcsokrot vett. a lány halálos szerelmes dalt posztolt neki facen. aztán két nap múlva már kapcsolatban voltak. Ez a lány hasonlít rám, külsőleg nem szebb,mint én, egyáltalán nem,de ő nagyon jól sminkeli magát,és nagyon dekoratív,mindig kihozza magából a maximumot így nem lehet rámondani,hogy csúnya. A lány nagyszájú, beszédes... a szívem tört ketté amikor megtudtam ezt. Az exem letiltott mindenhonnan , amikor látott az utcán én láttam a szemében valahol némi szomorúságot..

Nem értem,miért kell tönkretenni azt ami jó? Miért kell? Annyira bánom,hogy ez lett a vége, soha nem gondoltam volna,hogy egy ilyen szerelmet így tönkre lehet tenni.. :(

2014. máj. 16. 15:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Folytassuk ezt a tèmàt, tanulsàgos...
2015. febr. 13. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!