Miért nem képes semmit sem megcsinálni?
Tényleg keresett, ezzel nincs is baj, de nem hiszem, hogy a nap 24 órájában ezt teszi.
Mindketten 25 évesek vagyunk és 2 éve élünk együtt. Tegnap is már nagyon összevesztem vele (épp ezért írtam ki a kérdést), én viszont nem akarok, nem fogok így élni tovább. Mondtam is neki, hogy vagy tesz is valamit a közös életünkért vagy fel is út le is út. Persze itt mindjárt elkezdett könyörögni, meg siránkozni, hogy de hiszen épp jövő héten megy állásinterviewra, meg miért vagyok ilyen igazságtalan stb. Még én vagyok igazságtalan...
Nem ferdítek semmit, csak én az ellentétes irányból közelítem meg a dolgot. Nem akartalak én ezzel bántani, félre ne értsd.
Csak fura, hogy a konfliktust úgy oldja meg az ember, hogy akkor dobjuk ki. De nyilván, ha ugyanez lenne nálam is, akkor máshogy látnám a dolgokat.
Én kívánom, hogy rendeződjön az életed, akár vele, akár nélküle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!