Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi járhat egy pasi...

Ilyenkor mi járhat egy pasi fejében?

Figyelt kérdés

először is nem kérek azokból a kommentekbol, "h*ulye ribanc" stb. ak nem volt hasonló helyzetben az tartsa meg magának a lenezo véleményét. köszönöm!

szóval kb egy éve osszejottem egy nős pasival. a harmadik hónapban szakított velem amikor megtudtam, hogy nős. kb két hétre rá visszajött hozzám, mondván engem szeret. azóta kulonkoltoztek a feleségével és a pasi jó formán hozzám költözött. valasrol a nő hallani sem akar, pedig szerintem ez neki is jobb lenne. próbáltam hatni ra de semmi. én elmondtam neki, hogy 3 hónapos terhes vagyok de az sem érdekelte. persze buntudatom van de nem tudtam akkor, hogy nős. azt hiszem nem az én bűnöm, hogy a férje bele szeretett masba. hogy magyarazzam meg neki, hogy engedje el mert nekik már nincs jövőjük?

2012. febr. 5. 14:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Teljesen igazad van!

A kérdező már rutinból hazudja itt is azt, hogy bevette a fogamzásgátlót.

Összekever minket a naív pasijával!!!

Valószínűleg napra pontosan kiszámolta, hogy mikor biztos a teherbeesés!

2012. febr. 6. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!