Szokatlan az, hogy ha apukámtól kérek pénzt megkérdezi mindig, hogy mire kell? Felnőtt vagyok, de még diák.
Figyelt kérdés
2008. ápr. 5. 16:59
1/7 anonim válasza:
Sztem ha tőle kérded, akkor rá is tartozik, hogy mire kell.
3/7 anonim válasza:
Szerintem normalis, hogy tudni szeretne. Bar attol is fugg, hogy mennyire reszletesen, es hogy egyebkent milyen a kapcsolatotok.
4/7 anonim válasza:
Ez bizony így normális. Örülj neki, hogy felnőtt létedre még ad pénzt.
5/7 anonim válasza:
azt is mondhatná mennj el dolgozni. nem akarja hogy szord a pénzét es okos dolgokra költds, gondolom öt sem veti fel a pénz ha meg igen akkor meg azért mert tud sporolni is.
6/7 anonim válasza:
Nekem már családom van, de ha apukámtól kapunk pénzt, mindig megmondom, neki, mire is költöm. Persze nem fillérre számolunk el, csak mondjuk: a gyereknek vettem ruhákat, vagy hitelt törlesztettem, ilyenek.
7/7 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan nagy,de mégis igaz,hogy ha apukád adja a pénzt,akkor amit te abból a pénzből veszel,az részben az övé is lesz.szóval ha mondjuk cigarettára költöd,akkor ha megkérdezi hogymire költötted,akkormeg kell mondanod hogy cigarettára.Úgyhogy ne hazudj,hátha kijátszod,és akkor csezheted,mert nem fog adni pénzt.Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!