Menstruáció alatt más csaladtagokkal hogyan érintkeztek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 23:36
1/18 anonim válasza:
feszült és idegbeteg vagyok:D mindenért felkapom a vizet
2/18 anonim válasza:
Hogyhogy hogy? Ugyanúgy, mint máskor.
3/18 anonim válasza:
Én nem érzek különbséget, de ők lehet hogy igen :D Talán ingerlékenyebb lehetek.
4/18 anonim válasza:
Én ingerlékenyebb, sírósabb, érzékenyebb, hányósabb, idegesebb és feszültebb vagyok. Általában nem durván, de ha amúgy is stresszesebb időszak van, akkor igen. Amúgy ugyan úgy mint egyébként. 1-2 szem magneb6 és jobb :) Tisztára mint a reklámban. De komolyan:D Teljesen rám illik néha:)
5/18 anonim válasza:
Csak azt a lényeges információt felejtetted el leírni, hogy mit értesz a menstruáció alatti másféle érintkezés alatt, valamint, hogy mit jelent a "más" családtagok?
6/18 anonim válasza:
Hogyhogyhogy? Általában a megszokott módon, férjemmel kevésbé, de előfordul ;)
7/18 anonim válasza:
Olyankor nem ülök s*ggel az arcukra.
8/18 anonim válasza:
jól odadörzsölöm a fenekem hozzájuk
9/18 anonim válasza:
Ingerültebb és idegesebb vagyok, de ennek nincs pszicho-misztikus-izémizé oka, csak annyi, hogy vér folyik a vaginámból. Valahogy ez ingerültté tesz. Mindig azt hiszem, hogy átáztam, és csorog a vér a lábamon - persze soha nem történt meg.
És nem szeretek eljárni, meg idegen helyen betétet cserélni.
Tehát gyakorlati dolgok miatt vagyok ingerült. Szerintem vannak nők, akik egyrészt azért hisztiznek, mert van mire fogni, másrészt olvasták tinikorban a tájékoztatófüzetben, hogy hangulatingadozás előfordulhat, és produkálják a tüneteket. (Nem mindegyik, mielőtt támadnátok.)
24/L
10/18 anonim válasza:
Ilyenkor ingerültebb vagyok,sírósabb és nyűgösebb vagyok mint máskor.Anyukám nyűgös és elég aluszékony.Öcsémet ilyenkor nem irigylem,főleg mikor nekem és anyumnak egyszerre jön meg,ami elég sűrűn előfordul.De szerencsére jól kezeli,még a hasamat is masszírozgatja néha ha görcsölök,vagy elmegy nekünk tamponért.Az utóbbit nem igazán csinálja szívesen,de ezt megértem,viszont nagyon kedves dolog tőle.25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!