Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak, hogy egy...

Mi oka lehet annak, hogy egy közel 30 éves férfi nem akar összeköltözni a párjával?

Figyelt kérdés

Még mindig a szüleivel él. Igazán komoly kapcsolata nem is volt, inkább laza kapcsolatok. Félt a kötöttségektől és nem igazán vállalja/vállalta a felelősséget.

2 éve együtt. Az összeköltözés ötletére, ugy reagál hogy "még túl korai, nincs felkészülve rá"..."időre van szüksége"

Miért?

2012. febr. 4. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
23 évesen miért kéne lemondanod bármiről egy férfiért, aki a jelek szerint meg sem becsül?
2012. febr. 5. 18:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Az ok: egy kényelmes lúzer, aki szellemileg egy általános iskolás színvonalán van. Hiába idősebb nálad 7 évvel (te 23, ő 30), agyilag kb. ő a 7 évvel fiatalabb. Kérdés: felnőtt nőként miért vagy együtt egy 16 éves hülyegyerekkel?

(a 16 éveseknél még nem gáz, ha ilyenek, az a probléma, ha nem fejlődnek sehova, mint a kérdésben szereplő fickó)

2012. ápr. 3. 08:48
 23/24 anonim ***** válasza:

a kényelem.

ha egy ember önállóan él, el kell tartania minimum magát, vagy empatikusnak lenni a gyerekével, ez mind-mind valahol kőkemény felelősséget és tenni akarást igényel.

aki szülőkkel él, haza adja a lét, és az ilyen típus ezen nem is akar változtatni.

én hallottam ilyen emberről,(bnőm párja volt) hogy nagy nehezen elkezdett felnőtt életet élni, eljött a szüleitől, de vissza költözött amikor gyerekük lett, hogy nem bírja a gyereksírást alapon!

2012. ápr. 3. 19:31
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kényelemtől nem akar megválni. Nem lehet tudni, hogy mikor költözik össze veled, hiszen ő maga sem tudja. Talán soha. Én is a szüleimmel élek, és nem költöznék el tőlük akármilyen szuper csaj kérné tőlem. Igen, azért mert kényelmes és gazdaságos. Bár én sokmindent csinálok itthon, főzök, vásárolok, barkácsolok, meg adok némi pénzt is a közösbe, de hogy saját háztartást vezessek egy nővel, aki ki tudja miket várna el tőlem? Na, azt már nem. Nem őrültem meg. :P

Én a helyedben elhagynám, nem várnék rá. Ultimátumot semmiképpen nem adnék neki, mert ha kényszerből költözik el veled, abban nem lesz köszönet.

31F

2013. jún. 13. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!