Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi dobje fel a...

Szerintetek mi dobje fel a kocsma hangulatát?

Figyelt kérdés
Amitöl jo forgalom lesz.
2012. febr. 3. 23:54
1 2
 11/12 zeronibble ***** válasza:
100%
Tényleg, hát már nincs füst! Lehet nekiállok újra kocsmába járni! :) Nem azért hagytam abba a dohányzást jó 3 éve, hogy megint bűzlő turhagyár legyek akár csak egy napra is... És mióta nószmók, azóta kb nódrink is. Családdal, barátokkal, meg néha mégis füstös helyen volt csak ivászat. Szóval nekem ez jó hír. Eddig valahogy nem esett még le, hogy enyém a világ. Asszem sok a nemdohányzó, és egyre többen teszik le úgy mint én: végleg megértve, mi a cigi valójában. Mi következünk... Nyugi, csak pár évszázad, és ti jöttök...
2012. febr. 4. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Amíg a cigarettaellenes törvény van, addig semmi. Én is látom: ahol még engedik, az tömve van, ahol már nem, az kong az ürességtől.

Egyébként ki lehet játszani. Van pl. egy hely, ahol kiraknak hamuzót, és mellé egy kis tálba szotyolát. Ha jön a rendőr, azt mondják, a hamuzó a szotyola héjának van. Azt meg, hogy a vendég dohányzott, a pultos nem köteles észrevenni.

Egyébként ha majd ezt a törvényt visszavonják (mert vissza fogják), akkor mi dobja fel? Ha sok fiatal jó csaj jár oda :)

2012. febr. 5. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!