Mit tennél ha egy férfi akinek valamikor a szeretője voltál most be akarna mutatni a feleségének és a családjának?
Figyelt kérdés
6 évvel ezelőtt volt köztünk valami, neki már akkor felesége és gyereke volt, bár én erről csak utólag értesültem. Azóta megmaradt a barátság, kb évente egyszer-kétszer találkozunk, beszélgetünk, borozgatunk, ennyi. Nekem is lett azóta gyerekem, nem akarunk egymástól semmit. De én azért azt furcsának tartom, hogy kijelentette, hogy majd bemutat a feleségének.2012. febr. 3. 22:00
21/30 anonim válasza:
Ez a pali gusztustalan, de az írásstílusod alapján te sem vagy semmi.Nyilván nem vállalnám,már ennek a felvetése is abszurd.Hogy lehet,hogy ez ma egyáltalán megfordulhat vki fejében?!
22/30 anonim válasza:
Előzővel teljesen egyetértek,én pont ugyan ezt akartam,írni.Te se lehetsz semmi,ha egyáltalán ez felmerült benned!Főleg,hogy még a feleség tud is rólad,jézusom!Nem szégyenled magad?Két görény egy pár!!!
23/30 anonim válasza:
Én SZÓBA SEM ÁLLNÉK VELE! Szerintem undorító helyzet.
24/30 anonim válasza:
Ez nagyon nagy szégyen!
Biztosan visszautasítanám - igaz, én már-már túlságosan is gyanakvó vagyok, ezért ahogyan tudok, utánanézek, nem-e foglalt az illető (nem kell se a titrkolózás, se a cirkusz, meg hát "házinyúlra nem lövünk"), aki tetszik, ezért még ilyen helyzetbe nem kerültem.
25/30 anonim válasza:
a feleségnek megalázó ugye:)!- Te pedig még akár büszke is lehetsz, és teszel fele hülye kérdéseket....
27/30 anonim válasza:
Szia! :)
Mi a helyzet azóta Veletek? :) Bemutatott végül a családjának? Ha igen hogy sikerült a tali?:)
28/30 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy. Nem is beszéltünk azóta.
2012. szept. 16. 15:22
29/30 anonim válasza:
Akkor volt annyi esze a pasinak, hogy nem buktatta le magát.
30/30 anonim válasza:
Nem is beszéltetek azóta? Akkor ez sosem volt barátság a részéről. Inkább csak próbálkozott még nálad.
És szerintem is csak magát nem akarta lebuktatni, mert a felesége lehet, hogy megneszelte volna, hogy mást jelentesz a férje számára, mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!