Mit tennél ha egy férfi akinek valamikor a szeretője voltál most be akarna mutatni a feleségének és a családjának?
A genyó megjegyzéseket és a prédikációt a "léha erkölcsről" nem igazán értem, a kérdező tanácsot kért, nem kioktatást!
Igazából ez egy fura helyzet. Mert az normális lenne, hogy a barátok be akarják mutatni egymást a családjuknak. Még az is teljesen oké lenne, ha a nősülése előtt lettetek volna együtt, és így akarna bemutatni.
De az, hogy "közben" voltál, már tényleg érdekes helyzet. Igazából neked lenne kellemetlen a dolog, mert a feleség gyanítom nem tudna róla mi volt köztetek, és egy normális feleség nem "sápítozik", ha a férje bemutatja neki egy barátját..
Viszont neked rossz érzés lenne, még úgyis hogy a pasi volt unfair amikor veled volt úgy, hogy te nem tudtál róla hogy nős.
Én biztos megkérdezném mi a fenének akar bemutatni, de 100% hogy nem mennék el!
Közben továbbolvastam, ha ő ismeri a te párod, akkor így jóval érthetőbb, és így visszavonom, hogy nem mennék el.
Ebben így nincs hátsó szándék, a múlton túl kell lépni, ha tényleg csak barátok vagytok akkor jogos hogy ismerjétek egymás családját!
ha a feleség tudott rólad és felhivott most meg elmennél hogy bemutasson? jézusom. Számomra nem is kérdés. Inkább ennek a palinak nem venném többet fel a telefont nemhogy a gyrekemet mutassam be neki.
Benned sincs jó érzés. Ennyire nem lehetsz izé...
Én nem tudom semmi jó érzés nem maradt az emberekben.
Oké, mindig tudsz újat mondani! :D
Szóval ő tudott rólad...
Akkor nagyon valószínű hogy utálni fog és féltékeny lesz, amiért még beszéltek, emiatt nem biztos, hogy nagyon kellemes lenne a "randi", viszont mivel te fair voltál és kiléptél amikor megtudtad hogy mi van, egy szava sem lehet!
Azt viszont innentől neked kell tudni, hiányzik-e ez neked, vagy sem?
Utolsónál a pont. Minek állsz még szóba ezzel a görénnyel? És hogy akar bemutatni a nejének? Itt az ex-szeretőm, és jobb az ágyban mint te, tanulhatnál tőle? Nekem ennek a palinak már nem lenne mondanivalóm, már elnézést. Én megválogatom a barátaimat.
Mellesleg eleve nincs barátság férfi és nő között. Ha azóta is hívogat, akar még valamit, abban biztos lehetsz.
Miért akar bemutatni? Hogy tiszta legyen a lelkiismerete. Ha megmondja az igazat, akkor a legjobb:
-Hol voltál tegnap éjjel drágám?
-Hát tudod, azzal a dögös csajjal, akit tegnap bemutattam neked.
-Na, persze!
Azzal nem értek egyet, hogy nincs barátság férfi és nő között, mert van!
Viszont az ül, hogy ha mindig ő hívogat azóta is, nagyon valószínű hogy még akar valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!