Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne felmenni...

Hogyan lehetne felmenni Budapestre dolgozni úgy, hogy nincs pénzem se szakmám?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy ide írtam, de munka, megélhetés topik nincs sajna.

Vannak egyáltalán olyanok ahol szállás is van? Elég 1 szoba fürdővel elvagyok én úgyis.

Nem találtam sajnos, de kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e egyáltalán keresnem ilyet.

2012. febr. 2. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, hogy miért nincs szakmád? Érettségid sincs?

Neked van barátod, úgy tudom. Miért nem mentek együtt?

2012. febr. 2. 15:05
 12/17 tetris ***** válasza:
73%
Ha vannak olyan ismerőseid, akik hasonló cipőben járnak, akkor összefogtok, és közösen kivesztek egy albit. Oyan munka kellene neked, ami gondnoki állás, vagy ilyesmi. Ahol van szolgálati lakás.
2012. febr. 2. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmesz masszőrnek mármint erotikus azt betanitjak es jol keresel szállást is adnak sok helyen hirdetnek
2012. febr. 2. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Jaj ugyanmár...miért húzzátok le ennyire szegényt? Diploma nélkül sehogy...persze, mert itt csak diplomások dolgoznak, vagy mi? Én 20 voltam, amikor felköltöztem Pestre, kb 25 ezer Ft-tal. A szállás egy ismerősnél volt, 2 hétig kerestem munkát, de hiába. A pénz vészesen fogyott, úgyhogy muszáj volt elmennem valahová dolgozni...így hát elmentem egy Mekibe. Aztán kibéreltem egy szobát havi 30 ezerért. Pár hónap után összeköltöztem a párommal, kivettünk egy egész lakást. Most meg kereskedelemben dolgozom. Nekem sincs szakmám, csak érettségim. A Meki jó alap, ott szerzel tapasztalatot, hogy később el tudjál menni mondjuk pénztárosnak, vagy eladónak. Aztán még lehet tovább tanulni, ha nem egy pénztárból akarsz nyugdíjba menni. Na, ez csak az én példám, és azért írtam le, mert sok válaszolóval ellentétben én igenis tartom azt, hogy egy vidéki Pesten szakma nélkül is el tud éldegélni!
2012. febr. 3. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a történet is érdekes, de most már nem jönne össze. 2007 előtt talán volt ilyen.
2012. febr. 3. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolsó! Ez 2008 augusztus végén történt, de valóban igazad van, 25 ezer Ft-tal a mai világban már nem igen lehet nekiindulni a nagyvilágnak. Amit még kifelejtettem, az az, hogy pl volt, hogy nekem se volt már pénzem, és amit a mekiben adtak kaját azt ettem, munka után meg sütöttem krumplit, és azt ettem magában, vagy rizst magában, napokig, sőt hetekig, de a büszkeségem nem engedte, hogy hazamenjek, mert mindenki azt mondta, hogy ha elfogy a pénzem sírva fogok hazarohanni. Persze a szüleimnek nem mondtam, hogy szinte éhezem, nem akartam fájdítani a szívüket, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy igenis talpon maradtam! Neked is sikerülhet kedves kérdező, csak erő kell és kitartás hozzá, na meg sok sok lemondás! 24/L
2012. febr. 4. 01:58
 17/17 anonim válasza:
81%

felmész tanulni és fizetsz koliért 10e körül, mellette dolgozol Mekiben akár diákként vagy call-centerben részmunkaidőben

még mindig jobb mint munkanélküliként tengődni! és legalább megismered a pesti életet is!

2012. febr. 17. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!