Van a családodban Paranoid Skizofrén?
Nekem anyukám szenved ebben,mi meg tőle.Ő időnként hangokat hall,ezt néha bevallja, el is mondja miket.Neki az emberekkel van baja és azt hiszi mindenki őt akarja bántani.Pl.a szomszéd mindig róla beszél,vagy valakik bejönnek a lakásba és elvisznek dolgokat (pl.2 pohárnyi mosóport,a fagyasztóból ezt azt-fontos dolgok,nem?)
Ha valaki nevet,biztos őt nevetik ki.Soha nem lehetett megmagyarázni,hogy nem igaz,így mi is ellene vagyunk.Tényleg bele lehet fáradni.Ja és egyszer már öngy. is volt. 38/N
Nekem a barátom paranoid skizofrén. Szedi a gyógyszereit. Szerintem, olyan, mint egy átlagos férfi. Jó munkahelye van.
Hallottam róla, hogy amikor még nem ismertem, képzelődött ezt azt. Pl.: a szerettei el akarják tenni lábalól, az akkori kedvese megcsalja stb.
Én már csak tünetmentesen ismerem.
Kedves 2013-11-26 01:24 kor válaszoló,
A betegség gyógyíthatatlan, hogy eddig nem tetted, menekülj! Ilyen emebrekre sajnos nem lehet egy életet építeni.....pláne nem gyerekeket szülni neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!