Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok nekem beszélgetős...

Tudtok nekem beszélgetős oldalakat ajánlani? Bőv lent.

Figyelt kérdés
A "problémám" az, hogy nincsenek barátaim. Ne értsetek félre, konkrétan arra gondolok, hogy: van egy két éves kislányom,boldog kapcsolatban élek, viszont elköltöztem az otthonomtól 300kmre a páromhoz három éve, és itt,ahol most élek, nincsenek barátaim, nem tudok kivel beszélgetni. Nem társat akarok keresni,csak barátokat. Nincs lehetőségem kimozdulni itthonról,és ezen a településen sincs olyan lehetőség,ahol barátokat szerezhetnék. Párom barátai pedig mind fiúk,és nem mindegyiknek van barátnője/felesége. Amelyiknek meg barátnője van, hát az nem az én világom/ agyonsminkelt,kikerált csitrik, akik elég buták. És azért három évig kibírni,hogy csak az anyósom van beszélgető partnernek... szeretnék ismerkedni,de nem tudok olyan oldalt, ahol "normális" emberek lennének, olyanok,akik nem a bugyit akarják levarázsolni az emberekről,hanem ténylegesen szeretnek beszélgetni.
2012. febr. 2. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nők Lapja Café. Bár mint mindenütt, ott is nyírják egymást az emberek.
2012. febr. 2. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess velem,ugyanez a szitu velem is...
2012. febr. 2. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
itt vagyok én 31 éves nő habár azt nem tudni hogy te hányéves vagy.
2012. febr. 2. 11:11
 4/8 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, de ne ítéljetek olyannak mint átlagban a 22 éveseket, mert attól azért komolyabb vagyok, tisztelet a kivételnek persze, nem általánosítok :)
2012. febr. 2. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Az összes 22 éves (anya) ezt gondolja magáról. :D
2012. febr. 2. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem azóta tökéletes az életem mióta nincsenek barátaim.

Ha akarok valakitől valamit akkor odamegyek és mondom amit kell. De nem függök senkitől, és sokkal jobb így :)

2012. febr. 2. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Hol laksz? Máshol nincs lehetőség ismerkedni? Játszótér a kicsivel?

Én csak egy oldalt ismerek a badoo, be tudod állítani hogy nem kapcsolatot keresel csak barátokat, és ha mégis más céllal írnak rád azt le lehet tiltani. Igaz én párkeresési céllal regeltem, de mondhatom hogy bevált :)

2012. febr. 2. 14:14
 8/8 anonim válasza:
7-es válaszoló. Hol lehet a badoo-ban beállítani,hogy csak barátot keresel?
2012. febr. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!