Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első találkozás? Bővebben lent

Első találkozás? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Lányok, fiúk! Volt olyan hogy valakivel interneten ismerkedtetek meg, vonzódtatok egymáshoz, majd találkoztatok? Ha igen, akkor az ismerkedés óta mennyi idő telt el a személyes találkozásig? Ha a "valóságban" is vonzódtatok egymáshoz, akkor már az első randin lefeküdtetek egymással? Volt hogy akit a neten megismertetek és akkor szimpatikusnak találtatok, a valóságban taszított titeket?

2012. febr. 2. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Fél-egy évig beszélgettünk a találkozás előtt, az egyik esetben később soha nem beszéltünk egymással, a másik esetben egy barátságra tettem szert.
2012. febr. 2. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Én így ismertem meg a barátom és 3 éve együtt vagyunk. Hát mikor eleinte elkezdtünk neten beszélgetni, én már akkor valamiért nagyon-nagyon vonzódtam hozzá, külső miatt is, meg amúgy is, de őt annyira nem érdekeltem, általában mindig én írtam rá. Kb. 2 hónap múlva találkoztunk, mikor kiírtam hogy szeretnék elmenni valakivel inni. :D Akkor eléggé magam alatt voltam, mindegy. Szóval ő eljött velem, ő ajánlotta fel. Első alkalommal nem feküdtünk le egymással, csak csók volt. 4 hét után volt az első.
2012. febr. 2. 10:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Én egyszer találkoztam eddig így személyes valakivel, és elég nagy csalódás volt. Amikor megláttam a fizikai valóságban, már messziről taszított. Sajnos nem tudtam sarkon fordulni, mert észrevett XD Most is megismerkedtem valakivel a neten, ő nagyon messze lakik tőlem. Annyira rövid idő alatt nagyon felgyorsultak az érzelmek, hogy kb 3 hét mulva lejön hozzám. Eddig nagyon jól megvagyunk, kialakult köztünk egy kölcsönös bizalom és vonzalom, de nagyon félek hogy úgy járok vele is majd személyesen mint az előzővel. Pedig most határozottan érzem hogy amit ő mond azt komolyan is gondolja. Én meg már most félek attól, hogy a valóságban ő is taszítani fog, pedig bennem is erős érzelmek vannak kialakulóban felé.
2012. febr. 2. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 ilyen internetes találkozásom volt.

Az első kb. az első 10percben megakart fektetni. :D Élőben nem is tetszett.Megmondtam neki, hogy nálam ez nem így működik. Utána kb. 2 hétig zaklatott telefonon...

A másodikkal kb. 1 hónapot e-mail-eztünk, telefonáltunk. Meg persze facebook...Utána találkoztunk, és már az első pillanattól kezdve megvolt a közös szimpátia. Nem voltak kínos csendek.stb. jól éreztünk magunkat. Pár csók volt csak. :) Már több mint 1hónapja vagyunk együtt.

22/L

2012. febr. 2. 11:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Az első ilyen találkozásnál mennyi a randi ideális ideje? Mondjuk az én esetemben, amikor összesen oda-vissza 6 órát utazik miattam?
2012. febr. 2. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a másodikkal (a jelenlegi barátommal) kb. 8órát voltunk együtt. Bár én magamhoz hívtam el. Szóval szerintem ezt mondjuk étteremben nem lehet kivitelezni.

Pár óra az átlagos szerintem, bár ha jól érzitek magatokat irtó gyorsan fog telni az idő.

Sok sikert amúgy! :)

22/L

2012. febr. 2. 11:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 2. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok.

Szerintem ne görcsölj erre rá, próbálj elvonatkoztatni a korábbi élményedtől (tudom, könnyű ezt mondani) tehát indulj tiszta lappal felé. Az első pillanatban, amikor majd meglátod úgyis el fog dőlni, hogy tetszik-e vagy sem.

Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én egy randira általában 2 órát szoktam szánni. Nekem ez az ideális.

Ha 6 órát utazik összesen, akkor én a minimum 3-at javaslom, mondjuk benne lehet egy nyugalmas ebéd is akár.

Természetesen ez attól is függ, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak, mert ha igen, akkor el lehet nyújtani órákkal a randit. :-) Ha meg nem, akkor szerintem a srác sem fog kapálózni, hogy hadd menjen a későbbi vonattal. :-) Sok sikert!

2012. febr. 2. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!