Első találkozás? Bővebben lent
Nekem 2 ilyen internetes találkozásom volt.
Az első kb. az első 10percben megakart fektetni. :D Élőben nem is tetszett.Megmondtam neki, hogy nálam ez nem így működik. Utána kb. 2 hétig zaklatott telefonon...
A másodikkal kb. 1 hónapot e-mail-eztünk, telefonáltunk. Meg persze facebook...Utána találkoztunk, és már az első pillanattól kezdve megvolt a közös szimpátia. Nem voltak kínos csendek.stb. jól éreztünk magunkat. Pár csók volt csak. :) Már több mint 1hónapja vagyunk együtt.
22/L
Én a másodikkal (a jelenlegi barátommal) kb. 8órát voltunk együtt. Bár én magamhoz hívtam el. Szóval szerintem ezt mondjuk étteremben nem lehet kivitelezni.
Pár óra az átlagos szerintem, bár ha jól érzitek magatokat irtó gyorsan fog telni az idő.
Sok sikert amúgy! :)
22/L
Szia!
Az első válaszoló vagyok.
Szerintem ne görcsölj erre rá, próbálj elvonatkoztatni a korábbi élményedtől (tudom, könnyű ezt mondani) tehát indulj tiszta lappal felé. Az első pillanatban, amikor majd meglátod úgyis el fog dőlni, hogy tetszik-e vagy sem.
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én egy randira általában 2 órát szoktam szánni. Nekem ez az ideális.
Ha 6 órát utazik összesen, akkor én a minimum 3-at javaslom, mondjuk benne lehet egy nyugalmas ebéd is akár.
Természetesen ez attól is függ, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak, mert ha igen, akkor el lehet nyújtani órákkal a randit. :-) Ha meg nem, akkor szerintem a srác sem fog kapálózni, hogy hadd menjen a későbbi vonattal. :-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!