Miért néznek olyan furan ha valaki házas de megmondja hogy nincs gyereke és nem is akar? És ráadásul htb aki emellett ugyan többet keres mint a férje spekulálással.
így van, nincs itt semmi probléma :)
csak annyit mondanék még, hogy nem azt szeretném hogy legyél hazudós, én sem szoktam hazudni, csak azért írtam, mert látom hogy zavar téged hogy furcsán néznek az emberek.
egyébként rám is szoktak furcsán nézni, mert vannak egyedi dolgaim, de engem ez egyáltalán nem zavar. általában kedvesek szoktak hozzám lenni az emberek, és akik szeretnek, elfogadnak a bogaraimmal együtt, még ha nem is mindig értenek meg. de én is mindenkit elfogadok. szerintem, ha nem kérdeznéd, hogy miért néznek rád furcsán, hanem elfogadnád, hogy nem mindenki úgy gondolkozik, mint te, és ha valaki piszkál, azt sem vennéd fel, lehet hogy téged is megértenének.
Én azt nem értem, hogy a kérdés feltevéséhez miért volt szükség a "spekulálás" szóra? De mindegy.
Az emberek mindenért furcsán szoktak nézni. Akkor is ha sz@rás után büdös van utánad a budiban. Pedig nem túl bonyolult megérteni az ok-okozati összefüggést.
És nem hiszem, hogy beleszólnak az életedbe csak megkérdeznek valamit te meg válaszolsz. Ennyi. De ha azt akarod hinni, hogy beleszólnak, akkor tegyél még föl nyugodtan néhány kérdést. Ismét elmondjuk.
Remélem segítettem a probléma megértében és megoldásában.
Üdv,
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!