Mit tegyek? Mért teszi ezt velünk?
Figyelt kérdés
Anyósom betegesen ragaszkodik a 6 hónapos fiamhoz!Ha közelébe van a gyereknek,nem veheti fel senki,csak ő ,senki nem nyulhathozá,még én sem anyja,se apja.Ha valaki eljönn hozzánk látogatóba ,és meg tudja síró görccsel reagál,hogy meg fogta valaki a fiamat.Ez azóta ilyen mióta megszületett a kicsi.Annyira ragaszkodik hozzá,hogy beteges!Beszélni nem lehet vele erről,és nem tudjuk hogy kezeljük!Most épp úgy hogy lapátra tettük,és addig így lesz még vissza nem vesz magából!Már a fiamat elakarta vinni tőlünk,iszonyat ez a nő!Senki sem bír velle!2009. máj. 31. 15:21
1/9 anonim válasza:
Hát nagyon sajnállak.Nem lehet,hogy azért teszi mert " el vetted " a fiát tőle így most tőled akarja elvenni a te fiadat?
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van!Söt!De hogy lehet ilyen,hogy fiamat használja fel,hogy a lelki sebeit begyógyítja!Meg mondtam kerek perec,hogy is gondolja,ezt bárhogy is,hisztzik a gyerek enyém,és a férjemé!Elsősorban a szüleire van a babának szüksége!Még nekem kell magyarázkodnom!
2009. máj. 31. 15:45
3/9 anonim válasza:
Nem irigyellek, én megtartanám a 3 lépés távolságot vele! Ő már csak a nagymama, nem neki kell ott lenni a pici minden lépésénél! Én biztos nem hagynám! Mi nem is találkozunk anyóssal túl sűrűn, jobb meghúzni egy bizonyos határt!
4/9 anonim válasza:
Milyen közel laktok? Jelöljetek ki neki heti egy vagy két alkalmat, amikor jöhet babázni, egyébként pedig ne engedjétek be.
5/9 A kérdező kommentje:
Megtartom az tartom 500 lépést felé.Álmomba nem gondoltam,hogy lesz ilyen az életünkbe,ilyen egoista önző lélek!Iszonyat amit művel!
Szerintetek mért csinálja ezt??
2009. máj. 31. 19:31
6/9 A kérdező kommentje:
Most épp azzal szórakozik,hogy egyik közöséig oldalon ahova fel van téve a bébink képe,és oda írkál szerelmes verseket.
2009. máj. 31. 19:35
7/9 anonim válasza:
Ez beteges. Valahogy ideggyógyászhoz kéne juttatnotok. Önként biztos nem fog menni. Hogy hogyan juttassátok oda fogalmam sincs. Talán a háziorvosa bevitethetné.!?
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem akarja beismerni,hogy ez már beteges!Csak fuja a hülyeségeit!Nagyon féltem a fiamat tőle,és jogosan úgy érzem!Félek,hogy tönkre tenné a fiam életét ha közlébe!Ez nem jó a kicsi lelkifejlödésének.
2009. jún. 1. 10:31
9/9 anonim válasza:
Én kiosztanám az hótziher. Még hogy a saját édesanyja nem nyuúhat hozzá?Hát nem tudom hol él az anyósod. A férjed mit szól??Hogy kezelitek?Szerintem a férjednek kéne vele elbeszélgetni mégiscsak az ö anyja, ha nem moderálja magát havi egyszer láthatja a gyereket azt csá.Vmivel lekell állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!