A Barbara nevet adnátok a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
Nekem így tetszik hogy Barbara, de mint Barbi úgy nem. Sok 20-30 évest hívnak így, de mostanában már nem adják a babáknak. Szerintetek milyen?2012. jan. 31. 23:15
12/16 anonim válasza:
Nem, de csak azért mert nem passzol a Vőlegényem vezeték nevéhez. :)
De ha passzolna akkor talán.
13/16 anonim válasza:
Elmegy a Barbara név. Főleg azért is jó, mert most nem divat.
14/16 anonim válasza:
Nekem volt Barbie ismerősöm, egy okos értelmes lány, annyi hogy tényleg ilyen hiszti királynő volt és aki lebarbarázta azzal nagyon össze tudott veszni :D de egyébként jó fej volt, a név sem rossz.
Ja egyébként bocsi, de nekem erről a névről mindig a rebarbara jut az eszembe :D
15/16 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik ez a név. Lehet azért, mert pár ismerősömet így hívják, és hát nem az eszükről, és nem is a viselkedésükről híresek. :/
16/16 anonim válasza:
Szerintem szép név. Ha lányom lesz Barbara lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!