Mi a véleményetek a Barbara névről?
Engem így hívnak. :))
Én szeretem a nevem, nem egy gyakori név, de nem is az a nagyon ritka!
A becézések: Barbi(falra mászom tőle), Babus (szintén), Babi (még elmegy), én inkább szeretem, ha a nevemen szólítanak.
Barbis.
Ha nem Barbi, hanem Barbara, akkor szőke, göndör, határozott mély hangú szép csaj.
Első vagyok.
Szóval külsőre, nem Barbis, hosszú fekete, egyenes hajú, átlagos külsejű nő vagyok, mély hanggal!
Belsőre: nem vagyok egy kegyetlen ember. Inkább birka tűrelmű, határozott, abszolut családszerető, és családcentrikus, kedves ember vagyok. Ja és elég kitartó, ha igazán akarok valamit!
Ez nem ide tartozik. Amúgy kedden született meg lányom, és őt is Barbarának hívtuk volna, de végül nem az lett a neve. És kettő Barbarát ismerek. Egy kislányt, aki most megy elsőbe, és egy öngyilkost, aki az éven ballagott volna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Nahát, végre az én nevemet kérdezi valaki! Alapjában véve a Barbara név szerintem szép, ritmusos, dallamos. Viszont az elterjedt becézése a Barbi (halál arra aki a Barbie babáknak a Barbie nevet adta!!). Mint ahogy, már valaki előttem is, ettől engem is kiver a víz. Utálom, ha így szólítanak, mégis el kell tűrnöm, mert a Barbara nehezen jön az emberek számára. Ez is az a kategória, mint a Tamás és a Tomi. A Tamás iy olyan komolynak érződik pl. barátok között. De persze ha az ember megszokja, akkor nem probléma.
Összességében szeretem a nevem, mert van benne erő.
Előző: Szőke, göndör és mélyhangú vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!