Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a védelembe vételi...

Mit jelent a védelembe vételi eljárás?

Figyelt kérdés
Mely esetekre vonatkozhat?
2012. jan. 31. 20:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen biztos hogy van ilyen sőt...nyilván elég sok. DE! biztos hogy van olyan is, hogy a nő nem bír a hrmonjaival, és félrelép gusztustalan módon. nem csak 1szer 1 valakivel, ha párhuzamosan éveken át több férivel. és mikor a férje ezt nem tudja megbocsátani nekik(nem is értem miért nem lehet egy ilyet megbocsátani-irónikus akartam lenni) akkor kezdi a kis játszmáit az anyuka.Ebből is abból is van sok.Állítom fele fele arányban.

De mikor valaki kiír egy kérdést, és abból 10 válaszból 9 segítőkész, tehát abszolút értik a kérdést, nem kekeckednek, nem a múltat firtatják hanem segíteni próbálnak, annak nagyon örül az ember...

Hidd el rengeteg apuka tárt ajtókkal várná a gyermeket a te logikád szerint...Szerencsére én egy ilyen emberrel élek együtt, és büszke vagyok rá azért hogy ennyire harcol a gyermekéért. Közös gyermekünk még! nincs, de egy ilyen apukának bátran szülnék.

Köszönöm a válaszokat.

2012. febr. 2. 07:04
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
Csak vigyázz el ne perelje tőled, ha válásra kerül a sor!!
2012. márc. 14. 21:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát tudod ha az elmém elborulna majd és a saját gyerekemnek ártanék, akkor igenis átadnám a gyermekemet az apának. Hisz elvileg a gyerek érdekét kell nézni. Már pedig egy elborult embernél bizony nincs biztonságban a gyermek. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. márc. 15. 09:53
 14/16 anonim válasza:

Hú, mennyi kicsinyes és bosszúálló hozzászólás és ember... és sok buta információ.

Tisztában vagyok vele, hogy ez egy régi kérdés, de:

Védelembe vétel nincs felnőttel szemben, a gyermeket veheti védelembe a gyámhatóság, de ez nem kérés alapján működik.

A gyermekjóléti központ és a gyámhivatal nem indít semmilyen eljárást JOGILAG megalapozott gyanú nélkül, tehát ilyen általad kitalált "az anyuka észrevette hogy nálam jobban érzi magát a gyerek" dolgokra rá sem legyintenek, úgyhogy valamit nyilván elhallgatsz, amiért kivizsgálást indítottak. Szerencsére ott nálad értelmesebb emberek dolgoznak...

2016. jún. 26. 15:03
 15/16 cristoferdemeter válasza:
sziasztok! Esetleg tudtok nekem segiteni? a lanyomnak sajnos összegyült az 50óra igazolatlan és védelembe helyzik! meddig lessz védelem alatt? tud nekem valaki segiteni ebben?
2018. febr. 12. 02:16
 16/16 anonim válasza:

Nekem is ez lenne a kérdésem hason ló hejzet van egyedül nevelem a gyermekem 2és fél éves voltam eset konferencián és védelembe veszik a gyermeket pedig még nem volt vég leges ítélet a bíróságon mer az anya 280km re van töltünk nekem anyukám segít a gyerek nevelésbe 2 müszakba dolgozom egy remek albérletbe vagyok egyedül gyerekel bölcsiböl jókat mintak konferencián együtt müködők stb csak valaki névtelen ül be jelentette olyant ami nem igaz mer bölcsis ék is monak kon ferencián és ez

Most akkor hogy van ki emelik tölem vagy velem marad a gyermek továbbra is? 6honapos kora óta nevelem egyedül

2021. szept. 26. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!