Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én reagálom túl, vagy ez...

Csak én reagálom túl, vagy ez tényleg nem normális?

Figyelt kérdés

Ma egy gyorsétteremben voltunk a párommal,és miközben én ott ültem vele szemben,azt ecsetelte,hogy egy másik nőn,aki a hátam mögött volt,hogy áll a nadrág,meg hogy milyen előnytelen az a buggyos farmer,mert nem lehet benne rendesen látni a hátsóját!Mikor szóvá tettem,hogy engem ez nem érdekel,és rosszul esik,még ő sértődött meg!Azóta sem beszél velem :(

12 hetes kismama vagyok.Már nem vagyok elég jó neki? :(

2009. máj. 30. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem reagáltad túl, én minimum felpofoztam volna... ha nem áll szóba veled majd elgondolkodik de nem kell neked futni utána! de ha csak poénból mondta akkor viszont nem kell kiakadni... gratula a babához!:)
2009. máj. 30. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Kritizálta. Én nem sértődnék meg ezen.
2009. máj. 30. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előttem válaszoló: ez nem kritizálás, hogy az a baja hogy a nadrágtól nem látja a seggét!!!! hanem bunkóság!
2009. máj. 30. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok,de ilyet őszintén normális ember nem csinál, főleg hogy lesz kisbaba. Max ha nincs ott a párom talán!
2009. máj. 30. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hàt az az igazsàg, hogy nem turnèm el neki. Bocsi, de szerintem is egy èrzèketlen bunkò. ès aztàn mèg neki àll fennebb... Plàne figyelembe vève, hogy vàrandòs vagy... ilyeneket nem lenne szabad mondania......
2009. máj. 30. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
A terhességed még csak nem is látszik. Mi lesz, ha "sörhassal" közlekedsz? Eddig nem vettél rajta észre ilyet?
2009. máj. 31. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ne akadj ki a pasik ilyesfajta hulyesegein, foleg ha epp az elonytelen dolgokat veszi figyelembe, ha viszont teged kritizal, zard ki a haloszobabol :)
2009. máj. 31. 04:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha poénból mondta, akkor sztem nem kell ilyesmin kiakadni. bár neki meg megsértődnie nem kellett volna ennyin. jobb lett volna ha az előtt ismered ki jobban az eféle fura szokásait és döntöd el hogy el tudod-e viselni őket, mielőt gyereket csináltok.
2009. máj. 31. 06:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem teljesen nyugodtan fejtetted ki ezt a téged nem érdekel dolgot. :P
2009. máj. 31. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!