A testvéretek volt már féltékeny rátok?
Figyelt kérdés
pl:munkahely,saját lakás,gyerekáldás stb.....2009. máj. 30. 18:15
1/7 anonim válasza:
nekem fiútestvérem van, 4 évvel idősebb nálam. nagyon jó a kapcsolatunk, gyerekkorunkban is jól kijöttünk, mire elértem azt a kort, hogy nem voltam neki ciki a barátai előtt. hosszú évekig egy munkahelyen dolgoztunk, bár nem voltunk közvetlen munkatársak. nekem már 2 gyermekem van, neki nincs sajátja, csak örökbefogadott. nincs köztünk féltékenykedés. szeretjük egymást, anyukám után a legfontosabb kapcsolatom. anyagiakban hasonlóképpen szarul állunk :-))), ha nyernék egy nagyonnagy összeget, első dolgom lenne, hogy adnék neki belőle, és szerintem ő is így tenne hasonló helyzetben.
2/7 anonim válasza:
Első hozzászóló milyen szerencsés vagy :) Nekem sajnos nem ilyen egyszerű a helyzetem...Nekem egy nővérem van. Sosem jöttünk igazán jól,ugyanis 6 év köztünk a korkülönbség. Így visszagondolva,azt megértettem volna,hogy kiskoromban azért nem foglalkozott velem,mert 'túl dedós' voltam már neki. De mire felnőttünk,reméltem a legjobbakat. Ő mindig is a komolyabb,megfontoltabb,udvarias és nem annyira szép lány volt,én pedig az ellentettje (voltam egészen érettségiig)...Tizenkettedikre felfogtam,mennyire fontos lesz az érettségi és komolyan tanulni kezdtem...Ma 32 vagyok.Egy neves cégnél dolgozom,nővérem pszichológus lett. Próbáltam hozzá közeledni,kedveskedni,és segíttettem neki,ha kellett...De ő ezt nem értékelte,annyira csalódtam benne(keresztbe tett)...Azóta nem tartom vele a kapcsolatot. Nekem is 2 lányom lett, 2 év korkülönbséggel,hátha jobban összeszoknak és szeretni fogják egymást,s számíthatnak egymásra,ha mi a férjemmel már nem leszünk. Elnézést,ha hosszú voltam.
3/7 anonim válasza:
Nekem 10 vévvel idősebb a nővérem. Nálunk az váltotta ki a féltékenységet, hogy nekem már van férjem meg gyermekem, neki pedig még nincsen és kezd kifutni az időből. Mostanra megbékélt a helyzettel és jól megvagyunk, de már nem találkozunk olyan sűrűn, mint régen.
4/7 anonim válasza:
Nekem 12 évvel idősebb a bátyám. Mindketten látjuk, hogy a másik kitől (szülök, élet), mit kapott többet, vagy kevesebbet, de nem volt akkora különbség, hogy ez problémát okozzon. És merem állítani, hogy az örökségen (minimális, de nekünk értékes) sem fogunk összeveszni, ha arra kerül a sor.
5/7 anonim válasza:
19 éves lány vagyok,van egy két évvel fiatalabb öcsém. A kapcsolatunk átlagos, szeretjük egymást de sokat veszekszünk mindenféle apróságon. Általános iskolában az én volt osztályfőnököm lett az ofője,én kitűnő voltam ő egy közepes tanuló és sokat kellett hallgatnia h bezzeg a nővéred... Ez sokszor bántotta amit meg is értek! Mostanában én vagyok féltékeny mert neki mindent szabad nekem meg egy szem lányként semmit sem enged apám.
6/7 anonim válasza:
Noverem 3 evvel idosebb nalam. Lehetosegek teren egyenloek vagyunk/voltunk, a szuleink mindkettonket egyforman tamogattak, amennyire tudtak, a szukos keretek kozott. Azonban a noveremben semmi ambicio nincs, ellenben nekem mindig vannak terveim, es harcolok is a megvalositasukert - o egybol fonokszekbe vagyik, azt hiszi, ez igy megy, en meg szivesen kezdem a takaritasnal, azaz a letra aljan, mert tudom, hogy onnan lehet feljebb jutni. O persze mindig irigy a sikereim miatt.
7/7 anonim válasza:
Egész gyerekkorom arról szólt. Öcsém meg is akart néha késelni. :)
Így utólag örülök, hogy túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!