Mint társkereső férfi mit gondolnál egy olyan egyedülálló anyukáról, aki MINDIG ráér?
Figyelt kérdés
Szóval ha randit kérsz, bármelyik este egyedül van, ha másnap is, akkor is. A péntek-szombat-vasárnap estékből is mindig legalább kettőn szabad. Ha egy hétre hívja el az ember, akkor is. Először azt gondoltam, milyen jó lehet a viszony a gyereke apjával, hogy így együttműködnek, aztán abba gondoltam bele, hogy a hölgynek még csak 3 éves a gyereke, és ennyi időt simán nem tölt vele, akkor valami nem normális. De azt közvetíti felém, nem mondja, hogy mióta különmentek két éve, legalább van ideje magára.
Ti összejönnétek ilyen hölggyel? Ő 35 éves, én 38.
2012. jan. 30. 12:18
31/32 anonim válasza:
Ilyen nő nem is kellene. Ki az aki minden este rá ér? Mert émn, nem d enem is nő vagyok. Amugy , nem . Soha. Soha nem kellene egy olyan nő aki nem anya.
32/32 anonim válasza:
Amugy ne akard meg tudni.Akkor le tiltanának innen engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!