Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mint társkereső férfi mit...

Mint társkereső férfi mit gondolnál egy olyan egyedülálló anyukáról, aki MINDIG ráér?

Figyelt kérdés

Szóval ha randit kérsz, bármelyik este egyedül van, ha másnap is, akkor is. A péntek-szombat-vasárnap estékből is mindig legalább kettőn szabad. Ha egy hétre hívja el az ember, akkor is. Először azt gondoltam, milyen jó lehet a viszony a gyereke apjával, hogy így együttműködnek, aztán abba gondoltam bele, hogy a hölgynek még csak 3 éves a gyereke, és ennyi időt simán nem tölt vele, akkor valami nem normális. De azt közvetíti felém, nem mondja, hogy mióta különmentek két éve, legalább van ideje magára.

Ti összejönnétek ilyen hölggyel? Ő 35 éves, én 38.

2012. jan. 30. 12:18
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem él mással együtt. Csak azt furcsálltam még, hogy sose mondta, hogy maradjunk otthon nála mondjuk vacsizni, mert 8kor már leteszi a gyereket, akkor még simán beszélgethetnénk, ehetnénk, mozizhatnánk nála. Nem gondolnám, hogy nem akarna bemutatni a gyerekének, mert amúgy sok ismerőse van ott gyakran, férfia barátok is, csak iszogatni, szóval agyereknek pont mindegy lenne.
2012. jan. 30. 13:14
 12/32 anonim ***** válasza:
31%
Én is egy 34 éves anyuka vagyok, két kisgyerekkel, de bizony nagyon ritkán tudom szabaddá tenni magam és a gyerekeimet sem szívesen "passzolom" le órákra.Ez nekem is egy picit furcsa, hogy minden időpont alkalmas neki a találkára egy 3 éves gyerek mellett.Én ezt biztos nem tudnám kivitelezni.
2012. jan. 30. 13:55
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Én például együtt élek a szüleimmel. Igaz külön kis lakás van nekem és a fiamnak kialakítva, de mégiscsak egy házon belül. Az én fiam is három éves és ha randizni szeretnék menni este, anyumék simán bevállalják. Igaz, hogy napközben vele vagyok és így csak az estékről van szó. Én nem szívesen hagynám ott napokra a fiamat, de meg tudom oldani a felügyeletet. Egy hétre nem mennék nélküle sehová. Én 30 éves vagyok, a gyerekem hozzám tartozik. Ha ez nem tetszik az illetőnek nem kell velem lennie, biztos talál olyat, akinek nincs gyereke. De ismétlem, meg tudom oldani, hogy elmenjek nélküle is pár órára kikapcsolódni. Neki ezzel nem okoz semmilyen sérülést, születésétől kezdve együtt élünk a nagyszülőkkel, nagyon szeret velük lenni.
2012. jan. 30. 14:36
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés, van kire bízni a gyereket, és jól teszi. Nincs rosszabb, mint mártírként őrizni otthon a gyereket, és "miatta" elrontani az életem. A gyereknek, szülőnek is fontos, hogy néha kicsit mással legyenek, kiszabaduljanak a 4 fal közül. Olyannal mit kezdenél, aki azt mondaná, semmikor sem jó, nincs kire hagyni a gyereket. De ha gondolod, elvihetjük reggel együtt oviba, akkor reggel 7-kor a ház előtt.
2012. jan. 30. 14:47
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

Az írásodból arra is lehet következtetni (amellett, amiket már írtak, pl meg akar felelni, nem akarja elszalasztani a lehetőséget, stb.), hogy nem tart több vasat a tűzben, szerintem örülj ennek, és ismerd meg.

Sok szerencsét!

2012. jan. 30. 15:02
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom nem akar gyerekkel randira járni, meg neki is jó néha csak úgy gyerek nélkül...gondolom van kinél legyen a gyerek.
2012. jan. 30. 17:12
 17/32 anonim válasza:
7%

Ez a nő csak meg akar fogni. Hagyd a francba. Aki egy gyerek mellett rohadtul ráér, azt nem is igazán foglalkoztatja a gyerek. Isteni jó anyuka lehet..

30/n

2012. jan. 30. 17:50
 18/32 anonim ***** válasza:
94%

Még nem szeretne emutatni a gyermekének,csak hamár stabil a kapcsolat. Amiérthető.

Ismerkedj , találkozzatok,és ha szerelmeslettél, és szeretnél vele hosszabb távra tervezni,akkor hajrá.

De amugy miért nemkérded meg a hölgyet,h hol a gyerek?

2012. jan. 30. 18:38
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

Érjen rá az anyuka, de azért ne mindig ugorjon azonnal, írta a kérdező egymás után több napra is ott hagyja a gyerekét annak a gyereknek az anyjára van szüksége nem pedig a mamára vagy épp egy barátnőre, egy hétig ott hagyni valahol nem vett túl jó fényt az anyukára.

Én a gyerekemet biztos, hogy nem hagynám senkire se napokra. Nem is érezném jól magam, mert folyton ő járna az eszembe, hogy mit csinál, vajon szót fogad-e, hisztizett-e lefekvésnél, hiányzom-e neki.

2012. jan. 30. 19:53
 20/32 anonim válasza:
83%

Miért, egy nőnek nem lehet magánélete, ha van gyereke? Ha van olyan ember, akire nyugidt szívvelrá tudja bízni a gyermekét, akkor miért ne tegye?

Szerintem ti csak irinykedtek "szuperanyák"...attól még nem rossz egy anya, hogy kimozdul a 4 fal közül a gyerek nélkül..

Kedves kérdező, szerintem örülnöd kellene, hogy sikerült rátalálnod egy ilyen nőre, aki az anyaság mellett nő is tudott maradni, akar, és mer lépni, kimozdulni. Én úgy gondolom, ez sokat számít!

2012. jan. 31. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!