Miért van mostanában annyi viszály anyák és lányaik között?
Az utolsó válaszolónak mondanám,hogy nem a te hibád!Anyud örülhetne!
Én apámmal veszekszem állandóan,19 vagyok.Anyám is idegbeteg néha...de ő nem vészes.Nem iszom,nem cigizem,nem járok sehova,a barátomhoz utazok havonta,1szer,2szer,mert ő jön ált többet(nem tehetem meg hogy én mennyek sajnos),és nekik még ez is sok néha,ha szeretnék menni!De könyörgöm 19 vagyok!Még egy évem van hátra suliból,és már fél hogy elmegyek..ami valószínű:)
És a kérdésre tényleg többnyire az a gond,hogy a 13éves lányok,hajnalig buliznak éjjel nappal,és ha véletlen valaki teherbe ejti őket,meg vannak sértődve hogy anyuci "rászól",tisztelet a kivételnek persze:)Tanulás,meg igen,jajj később...most gép...kb..ez lehet...Én meg a gép mellett is tanulok,és az a baj hogy nem segítek...sajnálom tanulok!bocsánat a hosszú rizsáért:)
13 éves lány vagyok:
Nagyon sok a stressz anyuékon és ez legtöbbször rajtam csattan,de Én semmit se szólhatok,mert kitörne a világhábórú (föleg apukám mindenen olyan gyorsan felkapja a vizet hogy uhh),egyépként jól nevelnek meg megkapok (szinte) mindent elmehetek ahova akkarok nem iszik,nem vagyok rossz tanuló,nem pasizok,nem cigizek pedig erre már elég sokszor lett volna lehetőségem főleg,hogy anyu a nap 9 órájába dolgozik mikor hazjön akkir pakol aztán lefekszik olvasni és kész apa meg fogalmam nincs mit csinál egész nap.Szóval már elég sokszor megbántottak,de nem veszik észre alig vannak itthon olyan,hogy együt csinálunk valamit elég ritka ,de érzem hogy szeretnek de mégis.Na mindegy lényeg,hogy szeretnek(remélem) és mindent megkapok (majdnem) más van így vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!