Ez már megcsalásnak számít? Nem értem.
Már 4 éve boldog párkapcsolatban élek, és hála a jó Istennek semmi megoldhatatlan problémánk nincs.
Én kiskorom óta nagyon félek a sötétben, ha egyedül vagyok, és ezt a párom is tudja.
A minap egyedül maradtam a bentlakásban, mert a többi lány hazament, mert csak nekem volt vizsgám másnap. Este 8 órakór beszélgettem telefonon a párommal, és ő megérezte a hangomon, hogy egy félek. Így azt javasolta, hogy ha akarok átmehetek aludni a fiú (akinak komoly kapcsolata van már 2 éve) évfolyamtársamhoz, így nem leszek teljesen egyedül, és ő is nyugton lesz, hogy nem lesz semmi bajom. (ráadásul ismerik is egymást).
Aznap azzal a fiúval készültem fel a másnapi vizsgára, segítve neki, mert nem értett mindent. Így ő sem haragudott, hogy ott aludtam.
Ebben mi rossz van, mert anyum szerint egy tisztességes lány nem csinál ilyet.
Megcsalásnak nem megcsalás, és mivel a párod mondta, így még ő sem akadhat ki, hogy a tudta nélkül feküdtél egy szobában egy sráccal....
Viszont furcsa. És nekem nem a félelem része. Hanem, hogy így állt hozzá a párod.
Anyukád is olyan, mint az enyém. :) Szerinte is tisztességtelen dolog lenne az, bezzeg ha szexről van szó, akkor ő nyaggat, hogy "ne várassam már azt a fiút túl sokáig."
Feltételezem nem aludtál vele összeölelkezve, nem csókolgattátok egymást, nem bújtatok egymáshoz, nem becézgettétek egymást. Akkor hol itt a megcsalás? Ennyi erővel a kollégista társaiddal is megcsalod a kedvesed? Ugyan már, ez butaság!
Nem, csak egyszerűen tudja mennyire félek a sötétben.
És a kapcsolatunk legfőképpen a bizalmon alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!