Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már megcsalásnak számít?...

Ez már megcsalásnak számít? Nem értem.

Figyelt kérdés

Már 4 éve boldog párkapcsolatban élek, és hála a jó Istennek semmi megoldhatatlan problémánk nincs.

Én kiskorom óta nagyon félek a sötétben, ha egyedül vagyok, és ezt a párom is tudja.

A minap egyedül maradtam a bentlakásban, mert a többi lány hazament, mert csak nekem volt vizsgám másnap. Este 8 órakór beszélgettem telefonon a párommal, és ő megérezte a hangomon, hogy egy félek. Így azt javasolta, hogy ha akarok átmehetek aludni a fiú (akinak komoly kapcsolata van már 2 éve) évfolyamtársamhoz, így nem leszek teljesen egyedül, és ő is nyugton lesz, hogy nem lesz semmi bajom. (ráadásul ismerik is egymást).

Aznap azzal a fiúval készültem fel a másnapi vizsgára, segítve neki, mert nem értett mindent. Így ő sem haragudott, hogy ott aludtam.

Ebben mi rossz van, mert anyum szerint egy tisztességes lány nem csinál ilyet.

2012. jan. 30. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem akasztott be a tanulótárs és még csak nem is enyelegtetek, akkor ebben semmi megcsalás nincs. Anyukád valami nagyon elavult régi erénycsősz értékrendben él, hogy a "nő este nyolc után már nem mutatkozhat 'gárdedám' nélkül" és egyéb őskövület mentalitások...
2012. jan. 30. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát mért is lett volna akármi is. Annál jobban szeretem a páromat, hogy aljas módon átvágjam. Úgy gondolom, hogy azzal csak magamat minősíteném.
2012. jan. 30. 15:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Így hát a megcsalást ki is zártuk. Megnyugodhatsz. :-)
2012. jan. 30. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalásnak nem megcsalás, és mivel a párod mondta, így még ő sem akadhat ki, hogy a tudta nélkül feküdtél egy szobában egy sráccal....

Viszont furcsa. És nekem nem a félelem része. Hanem, hogy így állt hozzá a párod.

2012. febr. 2. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ez nem megcsalás:)
2012. febr. 2. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Anyukád is olyan, mint az enyém. :) Szerinte is tisztességtelen dolog lenne az, bezzeg ha szexről van szó, akkor ő nyaggat, hogy "ne várassam már azt a fiút túl sokáig."

Feltételezem nem aludtál vele összeölelkezve, nem csókolgattátok egymást, nem bújtatok egymáshoz, nem becézgettétek egymást. Akkor hol itt a megcsalás? Ennyi erővel a kollégista társaiddal is megcsalod a kedvesed? Ugyan már, ez butaság!

2012. febr. 2. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Viszont a párod hozzáállása nekem is furi...nem lehet, hogy valamiféle idióta próbának akart kitenni?
2012. febr. 2. 17:30
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem, csak egyszerűen tudja mennyire félek a sötétben.

És a kapcsolatunk legfőképpen a bizalmon alapul.

2012. febr. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!