Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak hogy mit dolgozom?...

Mit mondjak hogy mit dolgozom? állandóan megkérdezik. és ha azt mondom semmit akkor miből élsz meg furán reagálnak. Nem élek rosszul. De nem dolgozom munkahelyen, dollárt eurót veszek eladok mikor kell, aranyat adok veszek lakast kiadok ilyenek.

Figyelt kérdés
Mit mondjak?
2012. jan. 29. 09:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Irigykednek. :)

Mondd azt, hogy az eszeddel keresed a kenyered. Ennyi. :)

2012. jan. 29. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a legjobb, hogy kereskedsz. Ha valaki nagyon kötekszik, annak pedig azt, hogy nem szeretnéd belekeverni, mert elég sötét ügyben vagy benne, na tuti többet nem kérdez.
2012. jan. 29. 12:01
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

Igen, ezzel én is szoktam szembesülni. Eredetileg jogász vagyok, de már egy ideje nem azzal foglalkozom, hanem hasonlóval mint Te, meg mikor mi adódik. És én is kapom folyton az ismerősöktől a kérdést, na és mit dolgozol... Régebben volt erre egy nagyon jó szó, az hogy magánzó vagy. Az azt jelentette, hogy saját vagyonodból élsz, és azt forgatod vagy befekteted. ma már ez ugye nem létezik. Eredetileg én ráhagytam az emberekre, hogy igen, ügyvédjelölt vagyok. De az a baj, hogy az sem jó, mert folyton megkerestek a hülyébbnél hülyébb bajokkal, és mikor meg már tényleg nem voltam napra kész az aktuális jogszabályi változásokban roppant kínossá vált. Szóval ,ez nem jó ötlet. Aztán kerestem más megoldást, mivel jól tudok angolul, azt találtam ki hogy fordításokból élek. Ebben nem akarnak segítséget kérni, és túlzottan magyarázni sem kell. Szóval nem tudom neked eredetileg mi a végzettséget, de ha nem túl "kapós" akkor nyugodtan mondhatod hogy abban dolgozol egy kis cégnél. Aztán hogy nem azt csinálod, az nem érdekes. Aki közel áll hozzád, úgyis tudni fogja mi a helyzet.

Azt nem ajánlom, hogy azt mondd hogy tőzsdézel, mert sajnos ezt az átlagember nem fogja jó szemmel nézni. Ha meg tehetősebb embernek mondod, akkor egyből tanácsokat akar kérni, ami idegesítő lehet ha nem hagy békén. Azt meg hogy lakást adsz ki, szintén ne mondd, mert mindig meg fognak találni, hogy jaj, most valami ismerősnek kéne lakás.. persze ha megmondod az árát, akkor meg te leszel a rossz (tapasztalatból mondom). szóval én ezt eltitkolnám. Hidd el, nekem is volt számos kellemetlenségem ebből.

nagyon kevés az olyan ember, aki helyén kezeli a dolgot.

32/N

2012. jan. 29. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is mond azt,hogy az eszedből élsz és kész.

nekem nagyon érdekes és tetszik, amit csinálsz.

2012. jan. 29. 12:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyi kezdőpénz kell egy ilyen üzlethez? Nagyon szükségünk lenne egy munkára, de sajnos nem jön össze, a csekkek meg gyűlnek. Talán meg kéne ilyesmit próbálni, persze nem nagyba. Ha a havi 70-80e összejön én már annak is örülnék. Aztán majd látjuk a többit. Valami segítéget tudnál adni? Vagy tapasztalat stb? Priviben is lehet.
2012. febr. 14. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kíváncsi lennék erre a fajta munkára. Hogyan kell elkezdeni, mit kell tudni? Írnál nekem is privit?
2012. márc. 10. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!