Aaahj. Apámnál vagyok és.. Hogyaaaan? Nem merem. TÖBB LENT.
Elváltak a szüleim igen... És eddig csak szombatonként kellett itt lennem, most pedig hétvégén is. Ma reggel is aggódtam hogy mi lesz, mert én nem akarok menni egész hétvégére. Mert hoztam pizsamát is. De nem merek szólni apámnak hogy nem akarok itt maradni. Mert nekem...ez így .... furcsa, hogy nem otthon vagyok, a megszokott körülmények között... nem bírom.. honvágyam van... :'///
valaki valami...? :,|
Szerintem nyugodtan megbeszélheted vele, hogy te úgy tudnád jól érezni magad nála, ha meglennének a megszokott körülmények. Nem tudom, neked ezek mik, pl. ugyanolyan ágy és ágynemű, mint otthon, bizonyos márkájú reggelizőpehely és kakaó, stb., ami hiányzik most neked otthonról, hogy azt csinálhasd, amit most inkább otthon csinálnál szívesebben.
Lehet, hogy elég ezek közül a fontosabbak, és ha megvannak, akkor ezen már nem izgulsz. Úgy látszik, neked fontosak a megszokott dolgok, ez nem baj. Apád otthona a te otthonod is, ha a te igényeid szerint otthonosabbá teszitek, akkor ott is meg tudod szokni.
Az, hogy folyton kérdezget, az azért van, mert látja rajtad, hogy nincs rendben valami, de nem tudja, hogy mi, és mit kezdhetne ezzel, de azt szeretné, hogy te jobban érezd magad.
Én megértelek!
Mondd el ezt Apukádnak is! Ha szeret akkor az lesz neki fontos, hogy Te jól érezd magad! Mondd meg neki nyugodtan, hogy szereted , meg jó vele, de aludni otthon szeretnél! Kész. Hívd fel anyukád, hogy jöjjön érted! Erőszakkal csak nem tart ott!
7.
Hát ez hosszu történet lenne elmagyarázni... de titokben mikor mi mit sem tudtunk az egészről megcsalta anyámat, anyám meg idegbeteg lett és minden ami öngyilkosság tárgyat közelitette meg.. megprobálta.......
Sokat nem volt itthon, azt mondta mindig dolgozott, ha itthon is volt mindig leült a gép elé.. nem is beszélgettünk sűrűn.
1O. Nem hal a horoszkópom.:)
11. Hát épp ezaz hogy mindig ezt csinálom, és ezért annak tartom hogy minek elmenni?! itthon sokkal többet csinálnék.. Még ha el akarok menni a barátaimmal, pont azon a napon mikor ő hozz kéne mennem mindig azt mondja hogy, minek, miért pont erre a napra kellet időziteni meg mittudom én, én meg mondtam neki hogy mert csak ilyenkor volt jó a többieknek és én ugy gondoltam hogy elengedsz... nem engedett....
12. Jó de az emberek... a hangulat hiányzik ..
13. de akkor egyből azt gondolja hogy mer biztos anyád mondta mi, hogy ne aludj itt... (amugy már megoldottam, soha nem viszek semmilyen ruhát, és ugy már tudja hogy nem alszok ot.:D)
14. sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!