Cseresznyes Gabi kérdése:
Hogyan lehet devizahitelest örökbe fogadni?
Figyelt kérdés
Érdeklene az eljárás menete, hogy mire kell figyelni kiválasztásnál, illetve az örökbefogadást követő időkben.
Aki csinált már ilyet légyszi írja le tapasztalatait!
2012. jan. 28. 12:55
2/15 anonim válasza:
Ha devizahiteles, akkor már elmúlt 18 éves... miért akarsz egy felnőttet örökbe fogadni? Támogatni a hitelfizetésben anélkül is tudod...
4/15 anonim válasza:
én már fogadtam örökbe kóbor jószágokat. Nagyon megsajnáltam szegényeket
5/15 anonim válasza:
Engem is örökbe fogadhatnál.Deviza hitelem is van,igaz már 38 éves is elmúltam.
6/15 anonim válasza:
Hát kutya legyek, de nem értem a kérdést. Vagy ez poén volt? Akkor sem értem :(
7/15 anonim válasza:
13:13:
csak nőstényeket fogadok örökbe.
8/15 anonim válasza:
Te most a hitelátvállalásra gondolsz?
9/15 anonim válasza:
Én kértem egy albumot róluk, de csak a rendes fizetőkről. Aztán megismerkedtem azzal, akit kiválasztottam. Szimpatikusok voltunk egymásnak, de mivel fiatalabb voltam, így az anya elnevezéstől eltekintettünk. Nagyon helyes a kis devizásom, minden percet élvezek, amit a nevelésére fordítok.
10/15 anonim válasza:
Utolsó jól írta!!! :) Csináld te is így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!