Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék elköltözni otthonról...

Szeretnék elköltözni otthonról, de hogyan?

Figyelt kérdés

A szüleimmel élek.Lassan fél éve minden nap megy a veszekedés.Legutóbb,mikor éjszakás voltam és aludni szerettem volna berontottak a szobámba,hogy szedjem szét őket.És lassan mindennapos.:(Eleinte próbáltam lépni valamit is,de ennyi,vége én meguntam.Van félretett pénzem,durván 5százezer ft.Ez semmi a mai világban sajnos.A havi 70ezer ftból nem lehet albérletben megélni.Rokonaim nincsennek,hogy oda mehessek(nem részletezném,hogy miért,elég annyi,hogy az egyik szülőmnek mindenki hülye),csak nővéremék lennének,de nekik pedig most tudom,hogy nyűg lennék a nyakukon(férjével)annak ellenére,hogy hív-hív és hív(ezúton is köszönöm neki).Munkatársaim,barátaim nagyon jól megvannak a szülőkkel,őket hiába nyaggatom költözéssel.A helyzetet rontja,hogy el kell minél hamarabb mennem táppénzre,mert elveszthetem a lábujjam.De azt nem akarom.Mármint az amputációt sem,de a táppénzt sem,mert akkor 1 hónapig velük kellene lennem,és a pénzem sem szaporodna.

Megőrülök,mit tegyek?

21F

2012. jan. 28. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Végezd el a hegesztő tanfolyamot, nagyon sokba kerül maga a tanfolyam, de úgy meglehet belőle gazdagodni, hogy nagyon hamar. De egy nap nagyon sokat kell ám dolgozni, de megéri mert marhára meglehet belőle gazdagodni. Úgy hogy hajrá!
2012. jan. 28. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, miért nem lenne helyed a nővérednél. Lakásfelújítanak. Oké. Akkor segítesz nekik, és örülni fognak neked. Lehet, hogy átmenetileg csak egy matracon tudsz aludni a nappaliban, de addig is nyugi van. Másrészről egy lakásfelújítás sem tart örökké.

A munkát találásról annyit, hogy Pesten kb. 50-szer akkora esélyed van munkát találni, mint bárhol az országban.

Keress munkát Pesten, aztán költözz oda a nővéredhez. Különben az sem kizárt, hogy az új munkahelyen többet fizetnek, és akkor már el tudsz menni albérletbe.

2012. jan. 28. 09:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem társulj be albérletbe. Akkor nem kerülne olyan sokba.

A lábujjadnak mi a baja konkrétan? Körömbenövés? Vagy komolyabb? Mutattad már orvosnak?

2012. jan. 28. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!