Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 éves nő,50 éves férfi....

22 éves nő,50 éves férfi. Lehet ez szerelem, vagy csak kölcsönös vigasztalás?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 19:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
19.56-nak írtam!
2009. máj. 29. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Igenis lehet, és aki az ellenkezőjét állítja, az csak azért teszi, mert nem ismeri ezt a dolgot, nem tapasztalta még!

22éves lány vagyok, párom 44! Életem legszebb kapcsolata, már 3 éve tart.

2009. máj. 29. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát most vagyok 40!! 20 évesen volt egy 40 éves barátom / ja nö vagyok / 4-5 honapig teljes volt részemröl, és részéröl is a szerelem, majd jött az idö elmult sok minden, távolság miatt, nem is találkoztunk, csak késöbb ami éveket jelent, akkor már nem akartam a kapcsolatot, bár megprobáltuk, 20 évvel volt idösebb, nem jött késöbb össze, na csak ennyit akartam, sajna eltelt azota is sok idö, majd jött a hir hogy meghalt és a távolság ilyenkor nem távolság küldtem neki egy sircsokrot név nélkül, 59 éves volt, ö volt éleem legnagyob szerelme, azota jo házasságban élek most vagyok 40 , hát ez van, sok korkülönbség nem jo, de ha nagy a szerelem sokáig megmarad a szivben, döntsd el hogy ez mi!! Kölcsönös vigasztalásnak semmi értelme.
2009. máj. 29. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A baratnomnek 35 eves koraban volt egy 30 evvel idosebb palija. A ffi a baratnomet a tenyeren hordta, en csak irigykedtem ra.

A pali meghalt aztan sajnos, sulyos betegsege lett.

2009. máj. 30. 00:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy szerelem vagy kölcsönös vigasztalás? Kölcsönös vigasztalásnak elég jó :)))

Szóval az a fontos, hogy működik-e, nem az, hogy milyen címkét lehet ráragasztani.

Valószínáleg nem lesz tartós, de amíg tart, élvezzétek ki.

2009. máj. 30. 14:30
 16/16 anonim válasza:
Szerintem nem korfüggő a szerelem. Halálos betegség huszonévesen is elérheti az embert...
2009. okt. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!