Nektek mennyi a rezsitek? Még soha nem érkezett nekem számla, így hozzávetőlegesen sem tudom a sajátom.
Nekem a cég fizeti,ahol dolgozom,oda érkeznek a számlák.Ez céges lakás.60négyzetméteres,egyedül lakom.Én nem spórolok..nincs miért.Nagyon keveset keresek.De érdekelne,ha mondjuk elmennék albérlete,de jobban fizető céghez ez megérné -e?Most 100000-et keresek havonta kézhez.
Legyetek kedvesek,mondjátok meg hány nmes a lakásotok/házatok és hányan laktok ott.
2-en albérletben 40m2-en.
Átlagba így télen a rezsink 15ezer kettőnkre,de sokat spórolunk.
Egyedi fütéses lakás,csak a szobát fütjük,konyha és fürdőbe nincs fütés.Néha amikor nagyon hideg van,bekapcsoljuk fürdés elött a fürdőbe a gázt,de ez ritka.Így a fütés télen 10.000Ft körül van.ú
Az árammal úgy spórolunk,hogy energiatakarékos izzók vannak mindenhol (elég drágák de jó minőségüek,márkásak) ezzel nagyon sokat takarítunk meg,ugyanis az áram számla hónap végén ritkán haladja meg a 3000Ft-ot,van hogy el sem éri.
A víz az meg 2000-3000körül van havonta,úgy hogy egy héten 2szer mosunk automata mosógéppel.
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Nem írhatom le a cég nevét,összesen 18-an dolgozunk itt.
Nemzetközi cég,én 24 éves nő vagyok és sofőrként illetve kísérőként dolgozom.Amikor jönnek különböző nemzetiségű vendégek(a cégtől)akkor én mutatom meg nekik a fővárost és igény szerint fürdőket,más városokat.
Szóval vezetek és beszélgetek velük.
DE van egy bme-s építőmérnöki diplomám!
amikor gyakornoki állást kerestem,nem találtam jót,aztán véletlen ismeretség miatt bejutottam ide.
Havi 15be kerül a tesóm zongora órái(magán tanár és nehéz eset a gyerek).Havonta kb 3-4 ezerre vásárlok neki kekszet és gyümölcsöt.szóval majdnem 20-as a tesómé.
Étkezésre kb 15-20 ezret költök,mivel egyrészt keveset eszek másrészt a munka egyik pozitív tulajdonsága,hogy a vendégekkel napi 1-2ször étteremben eszünk-amit a cégnél elszámolnak nekem is.:)
Nem minden nap jön ki ez,de viszonylag gyakran.És akkor már nem vacsizom otthon.
10körül veszek magamnak akciós ruhákat-3 havonta a tesómat is kihozom az otthonból és akkor neki is veszek.
Szóval sacc per kb havi 40-60 ezret félrerakok.van is tartalékom.
Csak sajnálom a sok sok végig szopott évet a bme-n =/
Mondjuk ide alap a jogosítvány az egyetemi diploma és 3 nyelv ismerete-ezeket teljesítettem.
Ne sajnáld az éveket. Van egy diplomád, akármilyen is, akkor is végigbumliztad és megvan ezzel csak nyerhetsz. Biztos nem volt sétagalopp.
Ma már sajnos a jó helyeken a diploma alap, és mint érettségizett és munkanélküli mondom neked, az érettségit már olyan szinten lenézik, mintha legalábbis egy szellemi fogyatékos is le tudná tenni.
Te mindenképp előnyben vagy. Most kell összeszedned magad.
Ha arra gondolsz kell e bármi szexuális szolgáltatást nyújtanom,hát nem:)
Sokszor kapok +100-300$-t is a vendégektől,ha nagyon kedves voltam jól vezettem,fotóztam őket meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!