Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az milyen már h megbuktam 12....

Kitti17 kérdése:

Az milyen már h megbuktam 12. félévkor ezért büntetésben vagyok és nem engednek el tablófotózásra? . O. O

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Megbuktál, minek hisztizel? A

A következőn (jövőre) majd rajta leszel...

2012. jan. 26. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Oké megbuktál gáz.De tényleg a tablófotózástól eltiltani az is gáz. Más büntetés! No buli, no haverok, semmi gépezés, csak a tanulás
2012. jan. 26. 09:01
 13/16 A kérdező kommentje:
de azzal h most megbuktam semmi nem történt nincs évismétlés és érettségizni is mehetek nem lesz jövőre...csak ez az évem van am azért buktam pl angolból mert nem tudtam 500-800 angol szót megtanulni egy pár nap alatt...meg ilyenek....
2012. jan. 28. 13:56
 14/16 anonim válasza:
100%
Véletlenül keveredtem ehhez a kérdéshez.És a sok gyökér aki mondja hogy hogy lehet megbukni,meg milyen hülye vagy.Szerintem annak fingja sincs hogy milyen a 12.osztály!!!!!!!
2014. ápr. 29. 16:56
 15/16 hurda tibor ***** válasza:
már bocsi de anyádék ritka nagy verebek lehetnekxdddddddddddddddddteliberöhögném azt heloxddddddddddott fotoztatom magam ahol tetszik,föleg ha már 12. es vagy feltételezem akkor nagykorú is,de te is gondolkodj már...
2014. jún. 19. 00:01
 16/16 hurda tibor ***** válasza:
azt is hozzátenném és is megbuktam 12. osztályban és akkor mi van??fogadok a fele aki ide irt szakmát tanult xddddddddddddddddddddddd
2014. jún. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!