Mit lehet tenni ha a szülő különbséget tesz a gyerekei között?
Semmit. Tanuld meg elfogadni.
Valamilyen szinten minden szülő különbséget tesz a gyerekei között. Ciki, ha ilyen mértékben, de attól még nem tudsz mit tenni vele.
Nem feltétlenül szeretik anyósodék jobban a sógorodat. Csak ő a problémásabb és talán így több figyelmet kap.
Ha szingli lenne, akkor nem helyeselném, hogy a szülők anyagilag támogatják őt, de így hogy van családja, másabb a helyzet. Talán nem akarják, hogy emiatt elhagyja a felesége, vagy, hogy nélkülözzenek az unokák.
Elhiszem, hogy rossz, hogy a férjed nem kap ennyi törődést, de ez nem hiszem, hogy érinti a mindennapjaitokat. Lépj túl!
Ismerős.
Nagyon utálom az ilyen szülőket, pedig rengeteg ilyen van. Nem értem miért vállal valaki több gyereket, ha csak egyet képes szeretni.
Szia!
Az én férjem családjában is hihetetlen különbséget tesznek a szülők a férjem meg a húga között.
Tavaly segítettek neki lakást venni igaz hitelre, de megvolt az indulója rá. Sőt mivel egyedül él és nem keres sokat havi szinten is segítik, mert ha nem így lenne nem tudná magát eltartani. Sőt megvette a lakást és még 2 milliót költött rá az apja, hogy ki is nézzen valahogy.
Nem sajnálom a lánytól csak a férjemet sajnáltam amikor ezt végig élte, rossz volt látni hogy bántja a dolog.
Én mint feleség semmit nem tudok tenni elfogadtam olyanak a helyzetet ahogy van. A férjem is utálja ezt az egészet, de nem tud mit tenni. Szerintem is elég durva ezt csinálni, mert nekem is van testvérem és nem tettek köztünk különbséget soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!