Titeket nem idegesít, ha valaki nem a neveteken szólít?
9-es vagyok.
Kiegészítésként annyi, hogy a Metroban dolgoztam, és az utcánkban lévő bolt tulajdonosa oda jár vásárolni. Hatalmas betűkkel kint volt a nevem hogy ...... VIKTÓRIA!
Közli velem, hogy "Krisztikém, hozzál már ezt meg azt."
Mondtam neki, hogy Viki vagyok, de nem fogta fel. Amikor a boltba mentem, akkor is következetesen Krisztikének szólított, de egyszer nagyon rossz passzban talált és kifakadtam, hogy "A qrva életbe, nincs különleges nevem, nehéz megjegyezni, hogy Viki vagyok és nem Kriszti?"
Tudta a nevemet, direkt hívott Krisztinek...
Azóta inkább nem szólít meg.
Engem otthon Julinak, Jucinak a mama meg Lujzanak... Kata vagyok(es nincs pepsim). Egyszer volt nalunk egy szerelo, a kandallonkat kototte be es 2 nap utan megkerdezte, hogy most akkor Juli, Juci vagy Lujza vagyok ... en meg mondtam, hogy Kata.... hat elmosolyodott rendesen :)
Amugy mindenki mas szerencsere meg tudja jegyezni a nevemet!
én azt utálom, mikor a "rokonneveimen" szólítanak.
Anita vagyok, és jellemzően az ilyen magukat hihetetlenül kedvesnek hívő, de gusztustalan emberek szoktak hívni Anikónak, meg Anettnek. érdekes, az intelligens meg tudja jegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!