Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szegediek, tudnátok nekem...

Szegediek, tudnátok nekem ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy nekem tetszik ez a város, és mostanában fontolóra vettem hogy odaköltöznék, ott kezdenék új életet. Milyen ott az élet? Munkalehetőség? Albérletek? Szórakozóhelyek? Maga az élet? Mennyire gyakori ott a bűnözés, stb.? Mindent tudni szeretnék!

Életemben idáig 2-szer voltam ott és tetszik, de a fene tudja milyen ott élni.

Kérlek titeket, mondjátok el milyen ott élni!

2012. jan. 23. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg, a Dimovitsokat kerüld el nagy ívben.
2012. jan. 23. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Az mi?
2012. jan. 23. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem Szegeden lakom, de az időm elég nagy részét ott töltöm. Albérlet van az egyetem miatt szinte mindenfajta az olcsótól a drágáig. A közlekedés is aránylag jó. Főleg a város hangulatát szeretem. Munka lehetőség nem tudom mennyire van, szerintem kb kevés mint máshol.
2012. jan. 23. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én dolgozni járok oda, szeretem a várost. Szépnek találom, tetszik, hogy nem bámulnak az arcomba az utcán. Albérlet változó, lehet egész olcsón is kifogni, de vannak drágább árfekvésűek is. A kultúra pezsgőnek mondható, vannak kiállítások, koncertek, színház, disco. Első válaszoló a Dimovits famíliára gondolt, akik nem épp makulátlan hírnevűek, de nem valószínű, hogy épp velük fogsz nagy barátságot kötni. Az egyetemek miatt sok a fiatal és a pályakezdő, szóval szerintem ha nyitott vagy könnyen kötsz új kapcsolatokat.
2012. jan. 23. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Szeged fantasztikus :)

Egyetemváros, szóval szórakozóhelyből, gyorskajálóból és minden fiatal felnőttek számára szórakoztató helyből nincs hiány. Az emberekkel sincs gond. Nem tudom anyagilag mennyire vagy eleresztve, de a helyedben Újszegedre költöznék. Gyönyörű környék, közel a belváros és mégis nyugodt és csendes :)

A tömegközlekedésünk is szuper. Bűnözésről nem tudok mit mondani, lassan 4 éve élek ott, de soha, semmi baj nem ért engem és olyan nagyobb cirkuszról sem hallani.

2012. jan. 23. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én szegedi vagyok. Szeretek itt élni nagyon.

Honnan költöznél ide és mi a végzettséged?

A munka miatt ezt fontos lenne tudnom.

Szórakozóhely van bőven, albérlet is tűrhető áron

Kérdezz nyugodtan konkrétan, szívesen válaszolok.

(Nekem egyébként nagy álmom volt Szegeden élni és boldog vagyok, hogy teljesült, nem bántam meg)

2012. jan. 24. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!