Szegediek, tudnátok nekem ebben segíteni?
Arról van szó, hogy nekem tetszik ez a város, és mostanában fontolóra vettem hogy odaköltöznék, ott kezdenék új életet. Milyen ott az élet? Munkalehetőség? Albérletek? Szórakozóhelyek? Maga az élet? Mennyire gyakori ott a bűnözés, stb.? Mindent tudni szeretnék!
Életemben idáig 2-szer voltam ott és tetszik, de a fene tudja milyen ott élni.
Kérlek titeket, mondjátok el milyen ott élni!
Szeged fantasztikus :)
Egyetemváros, szóval szórakozóhelyből, gyorskajálóból és minden fiatal felnőttek számára szórakoztató helyből nincs hiány. Az emberekkel sincs gond. Nem tudom anyagilag mennyire vagy eleresztve, de a helyedben Újszegedre költöznék. Gyönyörű környék, közel a belváros és mégis nyugodt és csendes :)
A tömegközlekedésünk is szuper. Bűnözésről nem tudok mit mondani, lassan 4 éve élek ott, de soha, semmi baj nem ért engem és olyan nagyobb cirkuszról sem hallani.
Én szegedi vagyok. Szeretek itt élni nagyon.
Honnan költöznél ide és mi a végzettséged?
A munka miatt ezt fontos lenne tudnom.
Szórakozóhely van bőven, albérlet is tűrhető áron
Kérdezz nyugodtan konkrétan, szívesen válaszolok.
(Nekem egyébként nagy álmom volt Szegeden élni és boldog vagyok, hogy teljesült, nem bántam meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!