Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért javasolják az...

Itt miért javasolják az emberek egyből a válást, szakítást, bármilyen témáról legyen szó?

Figyelt kérdés
Pl most olvastam, hogy egy nőnek folyton fingik a párja, és ez zavarja a hölgyet. És jött a sok okos, hogy ő biz elhagyná a férjét, ha megállás nélkül pukizna. Vagy más példa. Olvastam olyat is, hogy a nőnek önbizalomhiánya volt, és szinte az első válasz az volt, hogy neki nem kellene ilyen ember, elhagyná. A féltékeny embert el kell hagyni. Lassan már azért is el kell válni, mert fingik az ember fia vagy lánya. Sok idegesítő dolog van a másik emberben, mindenkinek vannak rossz szokásai, de nem kell már egyből nyúlcipőt húzni. Vagy rosszul látom?
2012. jan. 23. 14:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a férfi egy nagy gyerek. Apám élő példa számomra, mindig is így viselkedett mint a férje a kérdezőnek. És anyámnak emiatt el kellett volna válnia? Az nem számít, hogy tisztességesen felnevelt, anyám a legszebb nő a számára még a mai napig is. Nagyon jó a kapcsolatuk, jó férj, jó apa. Viszont megmaradt benne egy kis gyerekesség. Na és? Azért, mert piszkálódik még nem feltétlen tiszteletlen. Egy ilyen viselkedés miatt nem válnék. Nálam egyetlen válóok a megcsalás és az erőszakos viselkedés lenne.
2012. jan. 23. 15:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az a férfi egy nagy gyerek"

Csakhogy én férjet akarok, férfit, akire felnézhetek, akit tisztelhetek, akit kívánhatok, akivel együtt nevetünk. Ha hülyegyerek módjára telefingja a lakást és azon röhög, hogy én ettől undorodom, akkor költözön vissza az anyukájához.

2012. jan. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!