Egy 17 és egy 14 évesnek már illene elmennie a dédimamájuk temetésére?
Ha el akarnak menni, akkor menjenek.
Én pl nem voltam a papám temetésén 9 évesen. Mert pontosan tudta anyu is meg én is, hogy megviselt volna.
Tudjátok, nem mindenkinek hobbi a temetésre járás, mint nektek. Meg nincs olyan, hogy kell, meg illik. Ha én úgy érzem, el akarok menni, kibírom ott, akkor elmegyek...
12 évesen voltam az osztálytársam anyukájának a temetésén. Évekig álmodtam még vele. Hát köszi. ILLETT meg KELLETT elmennem, aztán még évekig szenvedtem utána. Ha rágondolok hányingerem van...
18 évesen voltam a nagymamám férjének a temetésén, akit hamvasztottak, szóval csak egy kis váza volt látható.. Az nem viselt meg egyáltalán. De ha koporsós temetés lett volna, amiben tudom, hogy ott egy élettelen test. Wáááá meg is őrültem volna utána.
Szóval kérdezd meg őket, szeretnének-e elmenni, mit gondolnak erről. Ha nem mennek el, akkor maradjanak otthon, gyújtsanak egy gyertyát, üljenek le öt percre, gondoljanak a dédire.
20/L
én nagyon fiatal voltam az első temetésen amin részt vettem
nekem is a dédnagyanyám halt meg
6 évnél nem lehettem több
egyetlen emlékem van nagyanyám anyjáról az is csak annyi, hogy az ágya mellett álltam és nem ismert meg (beteg volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!