Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esély még hogy együtt...

Van esély még hogy együtt neveljük a babánkat? Párom és én másfél évet voltunk együtt imádtuk egymást sztem az utolsó pillanatig. Egy év után nehezen jött össze a baba, amit mindketten nagyon szerettünk volna. Vissza jön még hozzánk? Hinnétek neki?

Figyelt kérdés
Párom csak értünk élt mert van egy kisfiam már egy előző kapcsolatomból,mi voltunk neki minden!Mivel albérletben laktunk ugy döntöttünk házat veszünk.Csak hogy kedvesem édesanyja azt mondta hogy kifizeti a fele házat,de csak a párom nevén lehet és neki és apósomnak haszonélvezeti joga lesz rajt.Én erre felháborodtam mert tavaly elhunyt édesapám után az örökségből párom ugyanugy élt mit én,és több volt az örökségem mint ennek a háznak az értéke.A lényeg:párom felháborodásom után egy héttel elköltözött tőlünk(ennek 2 hete) és anyuka megvette a házat,azóta is találkozunk párommal és azt mondja mire a baba megzületik(október) kész lesz és ott ismét együtt fogunk lakni.De a családomon kívül nem tudhatja senki hogy mi most együtt vagyunk,mert gondolom az anyja ugy tudja hogy végleg szakított velem.Nekem sántít ez az egész.Azt mondja hogy nem tudja elképzelni nélkülem az életét,és nem tudná elviselni hogy mással legyek.De akkor mi ennek az oka??A ház és az anyja pénze???Ezért dobott el minket??
2009. máj. 27. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jaaaj, úgy sajnálom, hogy ez lett a vége! :(((((

Én vagyok az, aki azt írta, hogy szívtlelen az anyja.

Ezek szerint nem akar veletek élni???? Vagy most mi van???

Elhiszem, hogy megszakad a szíved! Vigyázz magadra nagyon!

Nem is tudom, lehet, hogy ez még változik, de...

majd írj!

2009. máj. 28. 07:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom ami veled tortent, senkinek nem kivanok ilyent, en is megjartam csak annyi kulombseggel, hogy az elso gyerekem apja hagyott ott ennek mar 11 eve. Most 12 eves a lanyom. Azota megtalaltam a parom es nem sokara lesz a lagzink :))

Remelem neked is minden megoldodik!

Sok sikert a tovabbiakban!

2009. máj. 28. 09:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Szegény nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.

Én nem értem mostanában annyi mindenkivel történik rossz, de hihetetlen, hogy az anyja ennyire tudja befolyásolni a párodat. szerintem visszamegy hozzátok, nem hiszem, hogy eltudna dobni téged és a piciket, ha eddig nagyon szeretett.

A te örökségedet teljesen elköltöttétek, nem tudnátok abból valamit kezdeni és azt a házat, amit az anyja vett hagyni a fenébe? Micsoda szemét anyósod van.

Fel a fejjel, szerintem nincs még ennek vége. De ha visszamegy hozzátok teljesen vedd át az irányító szerepet, én a helyedben anyóséktól nagyon messzire mennék, hogy a mindennapokban ne is legyen kapcsolatod vele, mert ha ilyen később is mindenbe csak beleártaná magát, és sokszor vágná a fejedhez, hogy ő vette a házat. Ezt ne várd meg!

2009. máj. 28. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Azóta majd hét év telt el. Ha még jársz ide kérdező,hogy alakult a sorsotok azóta?
2016. febr. 26. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Járok ide,igen. :-) A szülés elött 3héttel alá irta az apaságit...Utána még 1évig külön éltünk,de aztán összeköltöztünk abba a házba.Az anyja 2!!!!! évig meg sem nézte a kislányom.Aztán egyszer elvittem neki hogy nézze meg.Azóta is együtt vagyunk,el szeretett volna venni a párom,de még várok vele. Vettünk egy másik házat közösen,ide költöztünk....3év,3hónapig szoptattam a kislányomat,és 1szer nem védekeztünk....terhes lettem.....teljesen kikészültem....de nem tudtam volna elvetetni....kislány lett :-) 2éves már.A párom anyja egy szarkeverő szipirtyó,nem engedem h lássa a lányaimat....Itt még nem is volt nálunk....nem nagyon töri magát amugy srm h lássa őket.Köszönöm szèpen,hogy van aki ennyi év után is érdeklődik.
2016. febr. 28. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaj most nagyon örülök, hogy vannak még happy end történetek!! Ahogy végigolvastam az egészet csak próbáltam bízni benne hogy valahogy rendben lesztek.

Az hogy várni akarsz még a házassággal egy jogos dolog, úgy néz ki a stressz nomeg amiatt a vén rüfke (nem akartam az eredetit írni) bolondult meg, nem is baj ha nem akarja tartani a kapcsolatot veletek, csak megmérgezné az életetek.

Most tényleg nagyon feldobott hogy ilyen jó vége lett a dolognak, gratulálok a kicsikhez, még akkor is ha a törpét nem terveztétek :D

Nagyon sok boldogságot nektek a jövőben is!! :)

2016. febr. 29. 17:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!!! :-) Remélem a boszorkát nem látom többé.Már egy éve sikerül elkerülni a találkozást.
2016. márc. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!