Van esély még hogy együtt neveljük a babánkat? Párom és én másfél évet voltunk együtt imádtuk egymást sztem az utolsó pillanatig. Egy év után nehezen jött össze a baba, amit mindketten nagyon szerettünk volna. Vissza jön még hozzánk? Hinnétek neki?
Jaaaj, úgy sajnálom, hogy ez lett a vége! :(((((
Én vagyok az, aki azt írta, hogy szívtlelen az anyja.
Ezek szerint nem akar veletek élni???? Vagy most mi van???
Elhiszem, hogy megszakad a szíved! Vigyázz magadra nagyon!
Nem is tudom, lehet, hogy ez még változik, de...
majd írj!
Nagyon sajnalom ami veled tortent, senkinek nem kivanok ilyent, en is megjartam csak annyi kulombseggel, hogy az elso gyerekem apja hagyott ott ennek mar 11 eve. Most 12 eves a lanyom. Azota megtalaltam a parom es nem sokara lesz a lagzink :))
Remelem neked is minden megoldodik!
Sok sikert a tovabbiakban!
Szegény nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.
Én nem értem mostanában annyi mindenkivel történik rossz, de hihetetlen, hogy az anyja ennyire tudja befolyásolni a párodat. szerintem visszamegy hozzátok, nem hiszem, hogy eltudna dobni téged és a piciket, ha eddig nagyon szeretett.
A te örökségedet teljesen elköltöttétek, nem tudnátok abból valamit kezdeni és azt a házat, amit az anyja vett hagyni a fenébe? Micsoda szemét anyósod van.
Fel a fejjel, szerintem nincs még ennek vége. De ha visszamegy hozzátok teljesen vedd át az irányító szerepet, én a helyedben anyóséktól nagyon messzire mennék, hogy a mindennapokban ne is legyen kapcsolatod vele, mert ha ilyen később is mindenbe csak beleártaná magát, és sokszor vágná a fejedhez, hogy ő vette a házat. Ezt ne várd meg!
Jaj most nagyon örülök, hogy vannak még happy end történetek!! Ahogy végigolvastam az egészet csak próbáltam bízni benne hogy valahogy rendben lesztek.
Az hogy várni akarsz még a házassággal egy jogos dolog, úgy néz ki a stressz nomeg amiatt a vén rüfke (nem akartam az eredetit írni) bolondult meg, nem is baj ha nem akarja tartani a kapcsolatot veletek, csak megmérgezné az életetek.
Most tényleg nagyon feldobott hogy ilyen jó vége lett a dolognak, gratulálok a kicsikhez, még akkor is ha a törpét nem terveztétek :D
Nagyon sok boldogságot nektek a jövőben is!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!