Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek vele? A kérdésem...

Beszéljek vele? A kérdésem talán nem ide tartozik, de úgy gondolom hogy a családi kapcsolatok témakör a "legolvasottabb", ezért írok ide.

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, férjem 37. 5 éve vagyunk együtt. A szomszédunkban egy 37 éves pasas lakik, akinek a 22 éves unokahúga hazaköltözött úgy 2 hónapja, mert válik a férjétől. Mielőtt férjhez ment és elköltözött a szomszédból anno, még kb. 1 évig itt lakott a szomszédunkban, így megismertük egymást. Ezt a "leányzót" (továbbiakban P. ) úgy kell elképzelni, hogy kedves, jóindulatú érzésem szerint, mindig váltunk néhány szót ha kinn vagyunk a kertben. A két telek között lévő kerítés sima drótháló, növény semme. Szóval P. úgy 2 hete felállított a kerítéstől 1 méterre a kertjükben egy 3 méteres medencét, amit most mindenfelé árulnak. 1-kor már otthon van, így déltánonként a medencében fürdőcskézik. Ezzel nincs is gond, de tegnap megtudtam hogy ÁTHÍVTA A FÉRJEMET MEDENCÉZNI!!!!!!!!! :-/ Valószínűleg viccelődve történt, de engem elkapott a harctéri ideg. Szerintetek kérjem meg, hogy ne flörtölgessen házas férfival, vagy ne is foglalkozzak a dologgal? ( hozzá kell tennem, hogy férjem nem veszi komolyan, nem is menne át fürdeni)
2009. máj. 27. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Én azért felkészülnék egy-két dologra.Nincs olyan férfi akit nem lehet elcsábitani.Láttam már megromlani tuti házasságot mert a férj nem sokáig birta a visszatartani magát mert tetszett a csacsogás.
2009. máj. 28. 09:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyjából a "légy résen" viszi el a pálmát úgy látom. Miután valószínűleg önbizalomhiányból is fakad a féltékenységem, ezen kívül még a csajszi flörtölős természete, és a férfiak szeretik az ilyesmit még ha szeretik is a feleségüket, úgy gondoltam hogy nem várom meg, amíg egy nap arra ébredek hogy a férjem is várja a medencés partikat és a jópofizásokat. Így este leültünk beszélgetni a férjemmel, őszintén elmondtam az aggályaimat, és hogy nem tetszik ez a fajta viselkedése a szomszéd nőnek, mert irritál, bizalmatlanná és fétékennyé tesz. Megkértem hogy képzelje bele magát egy fordított helyzetbe, hogy egy szomszéd férfi csinálja ezt velem. Áthív medencézni, jópofizik, stb.;

Végül férjem belátta hogy neki sem tetszene túlságosan az a helyzet, és ha én attól jobban érzem magam, tegyünk nádkerítést a dróthálóra. Így ez lesz a program a jövő héten, azért ez számomra megnyugtató.

2009. máj. 29. 16:13
 13/13 A kérdező kommentje:
A nádkerítés nem csak a fürdőzései miatt lesz, hanem talán nem is írtam, de fel-alá mászkál a fürdőruhájában, 2 hete úgy gyomlált a kertben, hogy egy "alig" miniszoknya volt rajta, és behajolt a mi kertünk felé. :D Na ezt nem írtam eddig, kár. :D Akkor nevettem rajta. Ha pedig a flörtök nem szűnnek, akkor fogok beszélni a csajszival. Mondjuk a férjem most kaput épít ezért van sokat elöl, de ezen kívül nem nagyon van a kertben inkább a műhelyében, talán ha kész a munka az is megoldás lesz.
2009. máj. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!