Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normálisnak számit ez egy...

Normálisnak számit ez egy párkapcsolatban? Te hogy viselnéd?

Figyelt kérdés

A párommal már több,mint egy éve vagyunk együtt.

Kéthetenként lejárok hozzá és maradok neki segiteni a főzésben,takaritani,intézni a papir dolgait,egyéb dolgokban.Mire ő haza ér,hulla fáradt és nincs ereje házimunkával foglalkozni,ezért rendszerint mire jövök hozzá,már tiszta kosz a lakás.

Szivesen vagyok itt és segitek neki,csak ő annyira természetesnek veszi.Egy "köszi"-t sem kapok érte,reggeli puszit sem nyom az arcomra soha,mielőtt elmegy.Szexelni csak ritkán,mert csakis a focira szeretne koncentrálni és hogy jól tudjon teljesiteni az edzéseken.

Sokszor egész nap egyedül vagyok.Reggeltől egészen este tiz óráig.Mikor hazajön eszik,internetezik,kb ennyi..tegnap sem vol ez másképp.

Észrevettem,hogy felvette a kapcsolatot egy régi hölgy ismerősével,akivel korábban összejártak du*ni.Mesélt nekem a lányról,viszont nem tetszik,hogy mostanába nagyon sokat csetelnek és beszélnek mikrofonon.Tegnap is ahelyett,hogy velem beszélt volna kicsit mélyebben,idejött a géphez és mondta,hogy beszélnie kell kicsit Krisztivel.......

Rákérdeztem,hogy miért tartja a kapcsolatot vele.Erre jött a válasz,hogy ez a lány segit neki megtudni néhány dolgot az egyetemi felvételivel kapcsolatban és a mesterképzésekről,mert ő jártas ilyen dolgokban és gondolta,őt kérdezi meg róla.Mondta,hogy van a csajnak is barátja,nekem is van ő,szóval nem érti,miért vagyok felháborodva :D

Ok.Nem mondtam semmit,tűrtem,ahogy beszéltek fél órán keresztül,én meg ücsörögtem az ágyon mellette szinte a sirás határán,annyira beszélhetnékem volt.Többnyire az egyetemi cuccosról beszéltek,de ez csak egy kifogás,ugyanis ezenkivül rengetegszer beszéltek még,csak úgy szimplán..sokat nevetgélnek,jól érzik magukat dumcsi közben :(

Az lenne a kérdésem,hogy ez normális?Mármint tűrjem nyugodtan vagy ez már tabunak számit?Ez nem olyan,mintha én egyik exemmel dumálnék jókedvűen,miközbe ő itt van?

Ez az első párkapcsolatom,sajnos nincs viszonyitási alapom.

19L ő 23F

2012. jan. 19. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd,hogy hülyének nézzen(ek).

Ez számomra felháborító viselkedés.Ott ülsz mellette,és mégis más lánnyal beszél,a helyett,hogy veled foglalkozna.

Te megcsinálsz neki mindent,és ő még ezek után is így viselkedik,hogy inkább más lányra fecsérli a szabadidejét,mint a saját barátnőjére aki a kedvében jár.Most hagyd el,mert később csak neked lesz rosszabb.Találsz olyat aki megbecsül,és akinek csak te számítasz!

2012. jan. 19. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Te nem barátnő vagy, hanem cseléd. Kell ez neked?
2012. jan. 19. 10:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rád csak úgy tekint mint a cselédjére. Egy párkapcsolatnak nem ilyennek kell lennie. Te mindent megcsinálsz helyette, ő pedig ezt szépen kihasználja. Itt csak te adsz, de nem kapsz semmit tőle.

Mond el neki, hogy ez így nem lesz jó. És ha nem változik akkor hagyd ott. Szerintem nem fog változni, mert neki ez így pont jó. Te viszont itt nem vagy egyenrangú fél.

2012. jan. 19. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
A következő ilyen Krisztis-beszélgetős alkalom előtt, modd meg neki kerek-perec, hogy most beszéljen vele utoljára azzal kapcsolatban maiért eredetileg kereste. Nem hiszem el hogy beveszed, hogy egy egyetemi felvételiről ennyit kell beszélni. Ez bizony kamu. Ha van a pasinak egy kis esze, rájön hogy túl sokáig feszítette a húrt, és magába száll. Ha nem, akkor ez a helyzet akkor sem fog változni ha még évekig tűrsz. Adj neki ultimátumot. Ha otthagyja a csajt, mert megkéred, akkor fontosabb vagy neki mint ő. Ha nem, akkor jobb ha most derül ki. Szerintem nyugodtan mondhatnád neki hogy fejezze be a beszélgetést és törődjön kicsit veled. Nézd, meg mi lesz a reakció. Ha kiakad, és elkezdi mondani hogy Te milyen önző vagy akkor tuti hogy a csajt komolyra akarja. Csak előbb téged még kihasznál, amíg a másikat meg nem fogja.
2012. jan. 19. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudnál olyan dolgokat felsorolni, amivel boldoggá tesz téged a barátod?

23N

2012. jan. 19. 20:47
 16/16 anonim válasza:
Írnál, hogy mi van veletek? köszi!
2012. febr. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!