Az önsajnálat ragadós?
Figyelt kérdés
Ez most lehet,hogy hülye kérdés,de ha valaki egész nap siránkozik,hogy neki milyen rossz,az nem ragad át rátok egy idő után és nem kezditek el ugyanazt csinálni?2012. jan. 18. 12:28
1/5 anonim válasza:
Nem, egyáltalán. Ha sokat sipákol, rászólok, vagy otthagyom.
2/5 anonim válasza:
Engem teljesen leszív idegileg.
Valami energiavámpírnak nevezik ezt.
3/5 anonim válasza:
A negatív emberek negatív energiái.
Rám nem ragad rám, de szellemileg teljesen leépülök negatív közegben. Ekkor szoktam annyira fáradt lenni, hogy ha hazaérek átváltok zombi üzemmódba és csak ülök némán a tévé előtt 1-1,5 óráig, úgy hogy nem nagyon tudom, mit is néztem benne :)
De jó lenne valami érzelmi pajzs ellenük, de ezt még nem sikerült sajnos kiépítenem.
4/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele!
Próbálom kerülni az ilyen embereket, mert tiszta zombi vagyok a találkozások után.
Csak lesek ki a fejemből, mint akiből kiszívták az erőt.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is így érzek velük.Le is koptattam az összeset,mert nem bírom.De rám átragadt.És néha észre sem veszem és én is elkezdem ezt csinálni.Próbálok leszokni róla.
2012. jan. 18. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!